|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παίδες,
σήμερα το πρωί βρήκα στο πάτωμα δίπλα στο ενυδρείο μου ένα από τα Νέον μου. Είμαι σίγουρος ότι δεν το "έβγαλε" κανείς κατά λάθος από εκεί. Είχε κανείς σας παρόμοια εμπειρία? Τί μπορεί να το προκάλεσε αυτό? Γενικότερα στο ενυδρείο μου τα ψαράκια δεν δείχνουν κανένα σημάδι στρες ή κάτι άλλο ανησυχητικό πέραν ότι παλεύω με ικ από την Δευτέρα με αλάτι και ανεβασμένη θερμοκρασία. Ξέρω ότι τα νέον δεν νιώθουν και πολύ άνετα σε θερμοκρασία της τάξης των 29-30 βαθμών αλλά μέχρι τώρα δεν έδειξαν κανένα ίχνος προβλήματος (ακόμα και με τις λάμπες ανοιχτές που λογικά ζεσταίνουν ακόμα περισσότερο την επιφάνεια) |
|
||||
|
||||
![]()
και εμενα ετσι εκανε μια φορα ενας καρδιναλιος αλλα ουτε εγω ξερω τον λογο
|
|
|||
|
|||
![]()
Κ εμένα το έκανε ένα όταν τα είχα πρωτοβάλει, φταίει η θερμοκρασία κατα πάσα πιθανότητα (95,74%). Είσαι περίπου 4 βαθμούς πιο πάνω απ'ότι πρέπει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια πηδανε για καποιο λογο εξω απο το νερο και οχι για να αυτοκτονησουν.
Αν δεν ειναι ειδη ψαιρων που τρεφονται ή αναπαραγονται εξω απο το νερο, τοτε κατι τους πειραζει στην ποιοτητα του νερου ή μεσα στο νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις κάτι μέσα που μπορεί να το κυνηγούσε;
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη η ακριβεια απο που προκυπτει?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ από κυνήγι είναι ένα ραμιρέζι και ένα μικρό σκαλάρι... τα οποία όμως και τα δύο βρίσκονται σε μικρή ηλικία και μέγεθος για να θέλουν ουζομεζέ... από την άλλη κιχλίδες είναι και ίσως είχαμε τσαμπουκαλέματα μετά την νυχτερινή κατάκλιση. |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια μελέτης κ εξαγωγής στατιστικών
![]() Επίσης τα δικά μου όταν τα είχα πρωτοβάλει σκοτώνονταν μεταξύ τους, μάλλον έψαχναν ποιος θα είναι αρχηγός, κ τα πήρα επειδή υποτιθεται είναι φιλήσυχα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο νέον | hitman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-04-09 17:08 |
Τροφή για νέον | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-02-09 00:17 |
Νέον και τι άλλο? | sofianos7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-02-08 15:13 |
νέον και σαε | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-07-07 00:14 |
sos με νέον | AXEL | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 10-02-07 17:40 |