|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τα apple snails αποθηκεύουν το σπέρμα αρσενικού για πολλούς μήνες!
¶νοιξα το καπάκι και βλέπω ένα μεγάλο μεγάλο τσαμπί!!! Να μου ζήσουν! (Θα τα μεταφέρω στο μικρό ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για αυτό ήταν εξαντλημένος σήμερα!!! ------------------------- Ρε σεις τα έβρεξα πολύ πολύ αλλά είναι λίγο ξερά... Τί λέτε; Υ.Γ. Έχει σκληρύνει η μεμβράνη και κάνει κάτι σαν κράτς...
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 30-10-10 στις 09:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και συγχαρητήρια!
Νονό ψάχνεις; Τώρα τελευταία πήρα και εγώ μήλα αλλά αυτό που είδα σε γνωστό πετ σοπ της Θεσσλονίκης, παρατήρησα στο ενυδρείο που είχε τα μήλα ότι υπήρχαν και κατάμαυρα αυγά που πολύ πιθανόν να είχαν ψηθεί επειδή ήταν πολύ κοντά στην λάμπα. Εάν μπορείς βάλε κανένα κομμάτι αλουμινόχαρτο για να τα καλύψεις. Επίσης είδα στο πετ σοπ και τσαμπί το οποίο ήταν μέσα στο νερό και τα μικρά άρχισαν να βγαίνουν από εκεί....
|
||||
|
||||
![]()
νασου ζησουν Τηλεμαχε!!!
κλεισε το καπακι του ενυδρειου ωστε να υπαρχει αρκετη υγρασια και βρεχε τα και 4-5 φορες καθε μερα να σαι σιγουρος... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα βρέχω αλλά μου φαίνονται πολύ σκληρά κάνουν κρούτσου κρούτσου όταν τα βρέχω. Τα σκέπασα με αλουμινόχαρτο.
------------------------- Ρε σεις λέτε να είναι εντάξει; Γιατί μου φαίνεται πολύ ξερό το τσαμπί αλλά το καταβρέχω... Απορώ πότε γέννησε.
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 30-10-10 στις 13:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Είχες καιρό να ανοιξεις το καπάκι;
Κανονικά θα πρέπει να ειναι μαλακά τα αυγά για να μπορεί να βγει το σαλιγκαρακι. Βρέχει τα εσυ κάθε τόσο κ θα δεις. |
|
||||
|
||||
![]()
τηλεμαχε τα αυγα ειναι κοντα στη λαμπα???
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικά εκατοστά μακριά ελάχιστα τα σκέπασα με αλουμινόχαρτο και τα κατάβρεξα
|
||||
|
||||
![]()
OK.
![]() Τωρα υπομονη.... Αναλογως κ την θερμοκρασια χρειαζονται περιπου 15 ημερες μεχρι να εκκολαφθουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα ακούμπησα ένα με την άκρη μίας σύρριγγας που τα βρέχω και έκανε κράτς!!! Θα βγούν μικρά; Ανησύχησα!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα ειχαν κανει 3 τσαμπια τα σαλιγκαρια μου.
Στο ενα που καταβρεξα,βγηκαν. Τα αλλα δεν βγηκαν ποτε κ οταν τα ξεκολλησα απο το καπακι ηταν ξερα. Ισως να αργησες να τα βρεις κ να ξεραθηκαν. ![]() Μην απογοητευεσαι ομως. Ασε να περασουν λιγες ημερες κ βλεπεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τηλεμαχε μην τα πασπατευεις ολη την ωρα θα τα χαλασεις! αγου ειναι κοντα στη λαμπα βρεχε τα πολλες φορες! αν γιμοταν να μετακινηθει η λαμπα θα ηταν καλυτερα... εκτος και αν ηδη ειναι αργα... παντως αν δεν βγουνα αυτα πολυ συντομα θα κανουν κ αλλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά κάνει ύποπτες κινήσεις εκτός νερού... Λέτε να πηγαίνει και για 2ο γύρο;
|
||||
|
||||
![]()
σε ποιου μοιαζουν?
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάνει βόλτες πάνω στο spraybar... Αλίμονο και γεννήσει εκεί!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τηλεμαχε ειμαι σε παρομοια κατασταση.φροντισε να υπαρχει λιγο υγρασια αλλα ΜΗΝ βαλεις τα αυγα μεσα στο νερο,γιατι ετσι θα "χαθουν" ολα.υπομονη!!! ;_)
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και συνεχίζει τις βόλτες... Υπάρχει περίπτωση να πάει για round 2?
|
||||
|
||||
![]()
τωρα ειναι εξω?συνηθως βγαινουν οταν βραδιασει.θα εχει πολυ δουλεια!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι γκρεμοτσακίστηκε η χαζή... Μάλλον όταν κλείσει το φως θα αναλάβει δράση!
Α και εκεί που έβρεχα το τσαμπί έπεσε αλλά το στήριξα έξω από το νερό πάνω στο spraybar με κάλυψη αλουμινόχαρτου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν επεσε σημαινει οτι ειναι ολο ξερο.
Οταν το επιασες ηταν πουθενα μαλακο? |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μόλις τώρα τον βλέπω να φτιάχνει νέο τσαμπί!!!
![]() ------------------------- Και η κάμερα δεν έχει μπαταρία!!! Μαγικό θέαμα!
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 30-10-10 στις 23:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Εστω με κινητο ισως?? |
|
||||
|
||||
![]()
Κ εγω το ειχα πετυχει να γενναει κ το τραβηξα.
![]() ------------------------- Το βρηκα αλλα δεν μου ανοιγει το βιντεο. Μου λεει οτι πιθανον ειναι κατεστραμενο. ![]() ![]() Θα προσπαθησω παλι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beat89 : 31-10-10 στις 03:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο αλλα τωρα αν θελεις ακουσε με.
Κοψε ενα μεγαλο κομματι απο το αυγο και πετα το. Ασε κολλημενα μονο 2-3mm ετσι για τη χαρα της αναπαραγωγης, και αν βγουν μικρα δες πρωτα τι θα αλλαγες θα επιφερουν στο ενυδρειο σου (νερο), και μετα δες αν μπορεις και ποσο ευκολα να τα διαθεσεις σε αλλους χομπιστες. Αν δεις τιποτα περιεργο στο νερο και δεν μπορεις να δωσεις αμεσα 150-300 σαλιγκαρια τι θα κανεις? Θα τα πεταξεις αφου εχουν γεννηθει? ή θα στησεις κανενα 400αρι για παρτυ τους Σε ποσα λιτρα ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
120 λίτρα
|
||||
|
||||
![]()
τηλεμαχε εχεις θερμοστατη???
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον (τους) έχασα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν ειχες θερμοστατη και τον εβαζες στους 25 και εκλεινες τα καπακια θα δημιουργουνταν παρα πολυ υγρασια και δεν θα χρειαζοταν να βρεχεις καθολου τα αυγα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως η Αλεξάνδρα μας άφησε. Είναι μισόκλειστη στην επιφάνεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αλεξανδρα ειναι το μηλοσαλιγκαρο???? μπορει να κουραστηκε απο τις γεννες και ξεκουραζετε...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννήσανε | Kotsos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 18-11-12 03:10 |
Γεννήσαμε γεννήσαμε... | anastapalios | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 23-03-11 16:46 |
SOS...Γεννήσαμε...??? | kostasthess_ | Δίσκοι | 14 | 22-11-08 21:00 |
Γεννήσαμε! | dessert | Δίσκοι | 19 | 19-05-08 13:45 |
Γεννήσαμε!!! | tasinio | Ζωοτόκα | 7 | 13-02-08 22:15 |