![]() |
#1 |
πλατη ενυδρειου
08-07-11, 11:59
Αξιολόγηση:
![]() εχω αυτην την κλασικη απλη της juwel ..φελιζολ μαυρο απ οτι βλεπω μαλλον.
αυτη μπαινειε σωτερικα ετσι;με σιλικονη την κολατε;κατι εναλλακτικο;η σιλικονη αν δεν την θελω μετα φευγει ευκολα; αυτα |
|
Εμφανίσεις: 3877
|
|
|||
|
|||
![]()
για αφαιρεση της σιλοκόνης ο πιο απλός τρόπος είναι το ξυραφι.
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα θα αφησει γρατσουνιες
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αφαίρεση σιλικόνης θέλει 3 πράγματα:
1. ασετόν 2. ξύστρα για κεραμικές εστίες 3. ΠΟΛΥ υπομονή ...
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσφατα αφαίρεσα μια πλάτη που ήταν κολλημένη με σιλικόνη και την έβγαλα με ξυράφι για τζάμια.Δεν άφησε καμία γρατζουνιά αλλά η σιλικόνη αφήνει μια θολούρα στο τζάμι η οποία με το νερό μεσα δεν φαίνεται νομίζω.Εγώ θα σου πρότεινα να την βάλεις κάπως χωρίς σιλικόνη(κάνε πατέντα με βεντούζες) ή αν βάλεισ σιλικόνη βάλε σε σημεία που άν την αφαιρέσεις αργότερα να μη σου αφήσει μεγάλα σημάδια μες στη μέση του τζαμιού.
|
|
|||
|
|||
![]()
οι λογκο ξεκολανε ε,ειναι και τοξικες;
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλατη σε boyu 240 | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-10-10 00:15 |
πλατη ενυδρειου | Alefas The Great | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 27-01-10 13:03 |
μπορω να βγάλω την πλατη του ενυδρειου? | christosvn | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-11-09 12:22 |
πλατη για malawi | orck | Malawi | 15 | 15-02-08 09:09 |
Ιδεα για μαυρη πλατη του ενυδρειου | Mitsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 16-03-06 10:42 |