|
||||
|
||||
![]()
λοιπον...
εδω και εναμιση μηνα στηνω ενα ενυδρειο..... τις τελευταιες 13 μερες ειχα βαλει μεσα μελανοταινιες(αφου ειχα κανει το κυκλο του αζωτου)για να αρχισω..... αποφασισα ομως να μην τις κρατησω και να τις γυρισω πισω στο πετ σοπ..... εκει πηρα 3 καρδιναλιους και 3 corydoras sterbai εκ των οποιων το 1 απο οτι φενεται ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση αφου: καθεται για πολυ ωρα σε ενα σημειο μην κανοντας καμια κινηση & οταν σηκωνεται κανει κατι πολυ περιεργες κινησεις(κατι σβουρες,κατι κωλοτουμπες)σα να μην ξερει που πατα και που βρισκεται και γενικα φενεται αρρωστο ρεπαιι μου(ο καθενας θα μπορουσε να το καταλαβει)....μηπως εχετε καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει...;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ααα στο ενυδρειο μου ισχυουν τα εξης: pH 7,5 σκληροτητα 7 αμμωνια 0 ------------------------- παιδια μαλλον τα κλαταρε....εχει μεινει ανασκελα..... τουλαχιστον μπορειται να μου πειτε τι μπορει να πηγε λαθος...;;;του εχω τα παντα δεν υπαρχουν πουθενα καλυτερες συνθηκες..... τι μπορει να συνεβει και μαλιστα πρωτη μερα αφου το πηρα απο το μαγαζι;
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=50223 οποιος διαθετει κατι απο αυτα που ζητουνται...μου στελνει ενα πμ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη B22 : 27-03-11 στις 12:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras sterbai με σπυρί.... | lion | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 17-11-08 01:21 |
Sterbai Cory προβλημα | lion | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 24-05-08 15:39 |
Γέννα Corydoras Sterbai | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 31-07-06 12:03 |
Τάισμα Corydoras sterbai | pet | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 17-07-06 08:52 |
Corydoras Sterbai | Celda | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-04-06 19:05 |