|
|||
|
|||
![]()
Θέλω σας παρακαλώ να μου πείτε όσοι έχετε στην κατοχή σας γωνιακό ενυδρείο την εμπειρία σας. Είμαι στην φάση επιλογής μεγαλύτερου ενυδρείου (~250 λίτρα) και ο χώρος στο σαλόνι μου βολεύει περισσότερο στο να τοποθετηθεί γωνιακό ενυδρείο. Θέλω να ρωτήσω τα εξής λαμβάνοντας υπ' όψη ότι το ενυδρείο θα είναι γλυκού νερού:
α) Είστε ευχαριστημένοι από θέμα στεγανώτητας??? Ποιες μάρκες παρουσίασαν πρόβλημα??? β) Οπως ενώνονται δύο καναπέδες σε ορθή γωνία έχω ένα κενό τετράγωνο με πλευρά 1μέτρο. Αν χωνέψω εκεί μέσα το έπιπλο και από πάνω το ενυδρείο δεν θα μπορώ να ανοίξω τα ντουλαπάκια από κάτω τα οποία θα κρύβονται από τα μπράτσα (πλευρές) των καναπέδων. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Μπορώ να στήσω ράφι/ντουλαπάκι πάνω από το ενυδρείο και με κανάλι να κατεβάζω προς τα κάτω τους σωλήνες του εξωτερικού φίλτρου? Φοβάμαι διαρροές και υγρασία στον τοίχο... Το σχήμα είναι κάπως έτσι για να καταλάβετε... ![]() γ) Υπάρχουν άλλα ζητήματα που πρέπει να με απασχολήσουν πριν προχωρήσω στην απόκτηση του ενυδρείου????? ΑΝ θελήσω να το μετατρέψω αργότερα σε αλμυρού τι θα πρέπει να έχω προβλέψει? Χ|----------| εδώ|----------| ---- | | | | | | ---- Ευχαριστώ!!! Περιμένω με αγωνία τις απόψεις σας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γωνιακό ενυδρείο | Crazy_Beaver | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 07-10-10 11:53 |
τα φώτα σας για ενυδρείο!! | Xrysanthos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 07-01-10 23:00 |
DIY φώτα σε ενυδρείο carrefour | Iznogoud | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 07-02-08 04:05 |
Σχέδια Γωνιακό Ξύλινο Ενυδρείο 260lt | jpatou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 16-02-05 00:56 |
Γωνιακό Ενυδρείο. | sakis345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 12-02-05 00:04 |