|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
1. Το οξυζενέ σε ενυδρείο μπορεί να σκοτώσει την βιολογία του φίλτρου-υποστρώματος;
2. Επισης μπορεί να αλλάξει τις τιμές των παραμέτρων (Ph-kh-....); 3. Συμβαίνει κάποια αντίδραση με τις ασβεστολιθικές πέτρες;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν ναι και έχεις φυτά, απλά θα σου πω ότι είναι μία αποτυχία και μισή...Τουλάχιστον για τις ανούμπιες και τις κρυπτοκορίνες.
|
||||
|
||||
![]()
Την μαύρη τριχοειδή την καταπολεμώ με 2-3 μέρες έκθεσης του φυτού στον ήλιο,που στην κυριολεξία την καίει και όταν λέω ήλιο,εννοώ δυνατό ήλιο.
Θέλω να δω εάν μπορεί να κάνει δουλειά το οξυζενέ μέσα στο ενυδρείο. Από φυτά έχω ανούμπιες. Επίσης θέλω να δω εάν μπορεί να καθαρίσει και την πράσινη άλγη που κολάει στα τζάμια και έχει αφήσει στίγματα που με τρίψημο δεν καθαρίζοντε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το "κόλπο" με το οξυζενέ | sot-zoe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 16-07-12 14:17 |
Το οξυζενέ βλάπτει τη βιολογία του φίλτρου; | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-12-09 19:21 |
Ανούμπια και οξυζενέ | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 13-11-08 20:58 |
Οξυζενέ-riccia | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 05-12-05 18:15 |