|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!Εχω ενα 60lt ενυδρειακι με φυτακια κ ζωοτοκα (ξιφοφορους κ γκαπυ).Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ολα τα αρσενικα γκαπακια εχουν φαγωμενες ουρες!Που οφειλεται αυτο;;Απο τιμες εχω φυσιολογικες κ αλλαγες νερου κανω κανονικα...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή σου μέρα..........
60 λίτρα........... ξιφοφόρους και γκαπάκια........... Λες όλοι οι αρσενικοί.......... πόσους έχεις;;;;;;; και πόσα θυληκά;;;;;; Και αρχίζω να αναρωτιέμαι...... συνολικά πόσα ψαράκια έχεις εκεί μέσα;;;;; |
|
||||
|
||||
![]()
εχω 2 αρσενικα γκαπυ κ 2 θηλυκα κ ενα ζευγαρι ξιφοφορους
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τα γκαπακια και εγω τα ιδια προβληματα ειχα με φαγομενες ουρες εως οτου εβλεπαν αναποδα τις κρυπτοκορινες.
![]() Τι θεραποιες εκανα, τι αλατια εριχνα τιποτα δεν γινοταν και ολες οι μετρησεις νερου ηταν κανονικες. Μπορει να τυχαινει καποιες παρτιδες να ειναι πολυ ευαισθητες και τελικα να μην μπορουν να προσαρμοστουν σε νεες συνθηκες νερου, εγω ψονισα 3-4 φορες γκαπακια, 5-6 καθε φορα απο διαφορετικα πετσοπ αλλα στο τελος ολα απεβιοσαν και ποτε δεν ειχα γεννα. Αλλοι χομπιστες βεβαια να εχουν καιρο και εχουν πολλες γεννες. Εγω παντος βρηκα την υγεια μου με τα μολακια και τωρα εχω 12 μικρα απο γεννα και πηρα ενα μονο θυλικο που ηταν γκαστρωμενο.
|
||||
|
||||
![]()
φωτος αυτες εχω,αλλα δεν φαινονται τα ψαρακια,γιατι ειναι υπερκινητικα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανεις;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καστε και παρατηρησε αν φαγωνονται μεταξυ τους.
Μπορεις να βαλεις προληπτικα ektozon ή Melafix και Pimafix.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | aggelospap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 24-02-10 22:02 |
Προβλημα η οχι? | gkrokidis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-02-10 00:52 |
θα εχω προβλημα | vaios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-10-08 13:12 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | anasios | Greek Aquarist's Boards | 10 | 23-03-07 14:16 |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |