|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εχω στησει ενα ενυδριο εδω και 10 μερες περιπου. 50 λιτρα.
ο φωτισμος μου τωρα ειναι στα 28 w, αλλα σκοπευω να τον αυξησω. φυτα ευκολα μεχρι μετρια.. τιποτα το απαιτητικο μεσα στο ενυδριο. μεχρι τωρα οσες προσπαθειες εκανα ολο γινοτανε.... ![]() ![]() παντα γεμιζα αλγες. τελος παντων για να μην μακρυγορω.. λεπτομερειες θα πουμε σε αλλο θεμα ![]() τωρα εχω τον φωτισμο 4 ωρες την μερα και τον αυξανω σιγα σιγα. καλα ειναι η μηπως ειναι παρα πολυ λιγες οι ωρες? υ.γ. δεν θελω να γεμισω αλγες παλι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μα τί είδος αλγών; (πρέπει να ξέρουμε για να απαντήσουμε για το φωτισμό)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα πιστευω δεν ειναι το να μαντεψω τι αλγες μπορει να μου εμφανιστουν.... αλλα αν κανω καλα που εχω μονο 4 ωρες αναμενες τις λαμπες(για τα φυτα-και τις αλγες)
και να ανεβαζω κανα τεταρτο με μιση ωρα την εβδοδαδα, μεχρι να φτασω στις 8-9 ωρες?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
20 ωρες διακοπη ρευματος | mixalis p | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 10-11-10 22:48 |
Μετα απο 2:30 ωρες | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-11-09 10:47 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ??? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-08-09 16:41 |
20 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 19-05-07 17:17 |
Ωρες λειτουργίας φωτισμού | wertyu5555 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-01-07 09:31 |