![]() |
#1 |
Απορία σχετικά με το τάισμα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Είμαι καινούργιος και χθες έβαλα τα πρώτα μου ψάρια σε 100άρι ενυδρείο γλυκού νερού.Έβαλα 2 νέον και 2 γατόψαρα.Μου είπαν απ'το Πετ να τους ρίχνω φαγητό 2 φορές την ημέρα.Έριξα τροφή χθες 2 φορές και 1 σήμερα και δεν έφαγαν τα νέον.Τα γατόψαρα μετά από αρκετή ώρα μάζεψαν τροφή από τον πάτο.Τι κάνω;
|
|
Εμφανίσεις: 2426
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ!Μετά από πόσες μέρες να συμπληρώσω και τα υπόλοιπα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ενυδρείο σου είναι στρωμένο http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/Filters3.htm μπορείς να συμπληρώσεις άμεσα το κοπάδι σου..
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|||
|
|||
![]()
οταν εισάγουμε τα ψαράκια για πρωτη φορά στο ενυδρείο καλό είναι να περιμένουμε πρωτα να εγκλιμαστιστούν πριν τα ταίσουμε. Τα γατόψαρα αν είναι cory ζουν επίσης σε ομάδες τουλάχιστον των 5-6 ατόμων. Αν μπορείς πάρε ακόμα τρία.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία σχετικά με το στήσιμο του ενυδρείου | GreGorY-7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 29-10-10 20:45 |
απορία σχετικά με τον αποχρωματισμό χρυσόψαρου | agapanthos | Χρυσόψαρα | 4 | 20-09-10 12:35 |
Απορία σχετικά με υγρασία απο ενυδρείο | stdev | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 37 | 29-04-10 09:43 |
Απορία σχετικά με την τροφή... | theok1200s | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 24-03-10 01:07 |
Απορία για τάισμα! | StelMex | Malawi | 3 | 10-03-10 18:31 |