|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους!
Εχω ενα φυτεμενο ενυδρειο 63 λιτρων, με 6 μπλακ φαντομ τετρα μεσα και ξυλα με windelov πανω. Τα ξυλα εχουν πιασει αλγη και σκεφτομαι να παρω καποιο dwarf pleco (π.χ. Queen arabesque που ειναι και πολυ ομορφο). Τα καθαρα λιτρα νερου ειναι περιπου 50. Υπαρχει κατι που να μπαινει σε τοσο μικρο ενυδρειο? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν προτιμας 2 οτοκυκλακια????
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω! 2 οτοκυκλοι θα είναι οτι πρεπει!
Επίσης, αν δεις πουθενα το L260 ειδοποιήσέ με!!!!
|
||||
|
||||
![]()
το σκεφτηκα και για αυτα αν και δεν μ'αρεσουν το ιδιο.διαβασα ομως οτι ειναι σμηνοψαρα (5-6 και πανω) και δεν εχω χωρο για τοσα ψαρια ουτε και θα ηθελα να βαλω λιγοτερα και να μην ειναι καλα.εσυ εχεις μονο 2?
------------------------- ναι το ξερω οτι ειναι ψιλοσπανια τα αραμπεσκ αλλα πριν κανα μηνα ειδα ενα σ'ενα μαγαζι και φανταστηκα οτι με παραγγελια ισως να μου εφερναν... δηλαδη εσεις προτεινετε 2 οτοκινκλακια ε?otocinclus affinis? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos_auk : 21-02-11 στις 13:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω φιλε μου εχω 2 οτοκυκλακια σε ενα 30λιτρο και το εχουνε κανει γυαλι,αλγες ουτε για δειγμα....και αν τα φροντιζεις και λιγο και προσαρμοστουν σωστα και καλα θα δεισ οτι ειναι ολα τα λεφτα
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχουν κ ειδη οτοκυκλων που γίνονται μόνο 3-4 εκατοστα. Απο αυτά μπορείς να βάλεις και κανένα παραάνω (π.χ. 4)
|
||||
|
||||
![]()
ok man δεκτον!θα τα παρω!!χεχε!να ρωτησω...καμμια συμβουλη για σωστη φροντιδα ειδικα στην αρχη που ειναι ευαισθητα αλλα και για μετα? επισης με γαριδες caridina japonica εχουν προβλημα?δε νομιζω να βαλω αλλα λεω τωρα...ετσι πληροφοριακα.
υπαρχουν κια τα otocinclus negro...αυτα ειναι πιο μεγαλα ή πιο μικρα?ξερουμε? |
|
||||
|
||||
![]()
Για τις γαρίδες και το άλλο είδος, δεν γνωρίζω.
Οταν θα πας να παρεις, να προσέξεις ιδιαίτερα την κοιλιά τους, να μην είναι καθόλου ρουφηγμένη μέσα, που πάει να πει οτι πάσχουν απο υποσιτισμό. Καν'τους μια καλή και αργή προσαρμογη στο ενυδρείο κ περα απο αυτά δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις. Αμα αρχίσουν και τρώνε έχει καλώς. Η διατήρησή τους είναι αλλο κεφαλαιο. Απ'οσο ξερω είναι σχετικα ευαισθητα και θέλουν σταθερές συνθήκες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
72 Λιτρα καθαρα. | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 28-12-09 09:36 |
skimmer για 120 καθαρα... | aaaooll | Φίλτρανση | 14 | 11-05-09 00:58 |
Εσωτερικο φιλτρο για 50 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΑ. | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-11-08 14:59 |
Pleco...αλλα τι pleco?! | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 04-06-07 09:51 |