|
![]() |
#1 |
Βοήθεια για μικρό ενυδρείο τύπου γυάλας
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλως σας βρήκα...
Έπεσε στα χέρια μου ένα μικρό ορθογώνιο ενυδρείο διαστάσεων 14χ28χ20εκ (πλάτος-μήκος-ύψος). Έχω ήδη μια αεραντλία. Σκέφτομαι να πάρω έναν μικρό θερμοστάτη και ένα μικρό φίλτρο. Καλά πάω μέχρι εδώ;;; ![]() Τελειώνοντας, θα ήθελα να βάλω ψαράκια Guppy ή Neon Tetra. Τί προτείνεται και πόσα. Μπορούν και τα δύο είδη; (Θα με ενδιέφερε να αναπαράγονται κιόλας). Να είστε καλά! |
|
Εμφανίσεις: 5306
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ήρθες,
![]() Στα 8 λίτρα μεικτά? Εγω θα έλεγα όχι πάνω απο 2 λευκους καρχαρίες, !!! Οκ σοβαρά τωρα, δυστυχώς δεν.. στα 8 λίτρα δεν μπαινει τιποτε απο ψάρια με αξιωσεις για να ζήσει. Κατα τα άλλα καλά το πήγαινες με τον θερμοστάτη και το φίλτρο (αλλά για πιο μεγάλο ενυδρειο).. Σορρυ αν σου χάλασα την όρεξη.. |
|
|||
|
|||
![]()
Τίποτα άλλο;; Μονομάχο;
|
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα αν. πραγματικά είσαι αρχάριος στο χομπυ θα σου πω όχι. Για τον λόγο ότι ενα τόσο μικρό ενυδρέιο είναι φοβερά επιρρεπές στις μεταβολές των παραμέτρων του.
Οι πιο έμπειροι μπορούν να φιλοξενήσουν κάποια ασπόνδυλα, και πάλι με προσοχή. Ψάρια όμως σε καμιά περίπτωση. Για τον μονομάχο σε 20 λίτρα και πάνω.. (και αυτά τα λέμε ως ευσυνείδητοι χομπίστες που θέλουμε να δούμε κάτι διαφορετικό απο ενα δυστυχισμένο ψάρι που θα ψοφήσει σε πολύ συντομο χρονικό διάστημα) |
|
|||
|
|||
![]()
Να 'σαι καλά...
Τελικά θα φυτέψω...φακές μέσα! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν πραγματικά "ψήνεσαι" γιατί δεν κάνεις μια αρχή με κάτι πιο κοντά στα 50-60 λίτρα? εκει θα μπορέσουμε να πουμε πολλά και να κάνεις πολλά..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι φιλε μου δυστηχος! Αντε να βαλεις κανα σαλιγκαρακι αλλα μεχρι εκει, με καθημερινες αλλαγες νερου ενοητε! Προτεινω εαν πιανουν τα χερια σου (για οικονομικους λογους) φτιαξε ενα 60χ30χ35 (60-65λιτρο) και ξεκινα μ' αυτο, κανει για Guppy ή Neon Tetra, απο υλικα (τζαμια-ειδικη σιλικονη ενυδρειου) ειναι 15-30ευρο αναλογα τις τιμες που θα βρεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρό ενυδρείο | pantdimi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-09-10 22:45 |
Το Μικρό μου Ενυδρείο :P | Perotas | Reef | 32 | 08-05-10 13:25 |
Κοπαδόψαρο για μικρό ενυδρείο | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-04-09 19:23 |
Βοήθεια για μικρό ενυδρείο!!! | Leviathan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 30-03-09 11:23 |