![]() |
#1 |
μπορει να μπει τιποτα???
![]() Αξιολόγηση:
![]() σημερα επειδη βαριομουν και ειχα και κατι λιγα κλαδεματα απο το 50λιτρο μου ειπα να φτιαξω λιγο ενα 8λιοτρο που εχω.. εβαλα λιγο χαλικι και φυτεψα και 5-6 μικρα φυτα και τειλικα εγινε πολυ ωραιο... εβαλα λοιπον μεσα 2 σαλιγκαρια.
το ερωτημα ειναι αν μπορω να βαλω μεσα κια κανενα μικρο ειδος ψαριου ή 2-3 γαριδες...??? |
|
Εμφανίσεις: 2904
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν προσεχεις να εχει σταθερες συνθηκες (απο τον χωρο της τοποθετησης του) και καθαρο νερο (πχ μικρες αλλαγες 10-15% καθε 1-2 μερες) θα ελεγα να εβαζες 4-5 red cherry και 1 zebra snail και βλεπεις.
Αν ειχες ενα μικροσκοπικο κυκλοφορητακι θα ηταν καλυτερα. Μπολικα φυτα απαραιτητα. ΥΓ Σε περιοριζει πολυ στο να απουσιασεις. Ιδιως το καλοκαιρι.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Εδώ και 1 βδομάδα έστησα προσωρινά ένα 4λιτρο με κερατόφιλο , πετραδάκια και 6 helena χωρίς καθόλου εξοπλισμο μέσα. Για τη θερμοκρασία έβαλα το ανεμιστηράκι του laptop να το χτυπάει και πέτυχα σταθερή 22 C. Έκανα αλλαγές καθημερινά 200-400 ml αλλα στη δικιά μου περίπτωση το σύστημα δεν είναι βιώσιμο γιατί σε κάποια στιγμή μου ανέβασε αμμωνία (βασίκά είναι βιώσιμο αλλα θέλει αρκετή καθημερινή παρακολούθηση). Δέν έχω προτάσεις ή εμπειρία απλά παραθέτω την δικιά μου περίπτωση. Καλή τύχη και καλή συνέχεια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα σε 8 λιτρα μικτα δεν μπορεις να βαλεις τιποτα απο ψαρια ή γαριδες. Μονο φυτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε το αφηνω ετσι οπως ειναι με τα φυτα κια τα σαλιγκαρια...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μα με τιποτα.... | zapatas | Αναπαραγωγή | 41 | 19-10-10 21:33 |
με endlers τι αλλο μπορει να μπει? | sefis | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 24-02-10 16:52 |
με τι ψαρια μπορει να μπει? | nikos mennis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-02-10 23:50 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |
Εκτός από ψάρια, τι άλλο μπορεί να μπει; | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 11-08-04 18:24 |