|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας...
Πρόκειται να στήσω το πρώτο μου FOWLR...στο οποίο θα τοποθετηθουν μελλοντικα και λιγα κοράλια. Διαστάσεις ενυδρείου...35*45*50...θα ειναι ψιλό ωστε να κανω deep sea... σκέφτομαι να βάλω 4 κιλά ζωντανό βράχο...1-2 κιλά νεκρό για βάση... και αραγωνιτη νεκρό 12-15 εκ. ισως αναμιγμένο με ζωντανό για μαγιά....πόσα κιλα βγαινει? Εσωτερικό φιλτο 600λ/ωρα με ανθρακα και αντιφωσφορο εσωτερικο σκιμμερ λάμπες clip λευκό και μπλέ...ποσα watt den xerw...24 +9 ειναι καλά? θερμαντήρα 75w.. στο μέλλον σκεφτομαι να βάλς κυκλοφοριτή Koralia nano..αν χρειαστει...γιατι θα εχει αρκετη ροη με φιλτο κι σκιμμερ νομίζω και οταν με το καλο στώσει βλεπουμε για ζωντανα...clown, καμια γαρίδα και σαλιγκαρια...μια ανεμώνη και κανα μανιτάρι.. Θέλω τα σχολια των εμπειρων και προτάσεις κυρίως για τον ζώντανό βράχο και αραγωνίτη..αν καποιός δίνει-πουλάει απο Θεσσαλονίκη... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |
Σύστημα ψύξης : Αναζήτηση υλικών για κατασκευή. | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 04-07-06 15:56 |