![]() |
#1 |
εσωτερικο φιλτρο
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα σας
Στηνω το ενυδρειο μου εβαλα χτες την αμμο μεσα αφου 1α την επλυνα 4 5 χερια (εβγαλε πολυ μαυρηλα) περηπου 5 εκατοστα απο τον πατο και αφησα μεσα και 3 εκατοστα νερο σημερα λεω να το φυτεψω (ας ειναι καλα ενα παλικαρι απο εδω που θα μου δωσει κλαδεματα ) μετα πρεπει να το γεμησω ?? εχει εσωτερικο φιλτρο το ενυδρειο πως θα το σεταρω ? για το εσωτερικο φιλτρο υπαρχει μια συσκευασια που αποτελειτε απο 3 γαλαζια σφουγγαρια και μερηκα μαυροασπρα ποιο σφιχτα το φιλτρο αποτελειτε απο 3 μερη στο 1ο παει ο θερμοστατης εχει βασουλες που τον κρατανε στο 2ο παει η συσκευασια με τα 3 γαλαζια σφουγγαρια ....το 3ο μερος ψηλα φενεται να μπενει η αντλια τα μαυραασπρα σφουγγαρια το <<βαμβακι>>?? 1η φορα κανω κατι τετοιο απλα πειτε μου πως πρεπει να γινει και αν το κανω σωστα και ποιο ειναι το επομενο βημα .. ευχαρηστω για τον χρονο σας |
|
Εμφανίσεις: 3015
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εσωτερικο φιλτρο με UV? | terios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-10-09 18:49 |
εσωτερικο φιλτρο | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-03-08 18:38 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 73 | 29-01-07 07:00 |
εσωτερικο φιλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-11-04 23:38 |
Εσωτερικο φιλτρο | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-05-04 01:05 |