|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα μετα απο καιρο....εχω 200 καθαρα λιτρα με 2 ειδη , labido sp yellow + maigano + synodontis. αυτη την στιγμη εχουν μεινει 1 θηλυκο λαμπντο , 1αρσενικο maingano και 1 θηλυκο maigano συν τον synodonti. αρκετουσ μηνες το ενυδρειο δεν ειχε σωστη αναλογια στα 2 ειδη με αποτελεσμα να φαγωνονται και να αρρωστενουν. εχω μια γεννα απο λαμπιντο 9μηνων σκεφτομαι να βαλω μερικα μεσα και να παρω αλλα 2 θηλυκα maigano για να μπορεσει να τρεξει σωστα το ενυδρειο απο θεμα αναλογιας. θα λειτουργησει σωστα αυτο η θα εχουμε παλι απωλειες? ποσα μπορω να βαλω απο τα μικρα για αρχη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις ενυδρείου?
|
|
||||
|
||||
![]()
130x45x65
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλές διαστάσεις!
Βάλε 2-3 θηλυκές maingano, βάλε και 5-6 μικρά λαμπίντο (μέχρι να φανεί το φύλο τους) και θάλεγα να βγάλεις τον synodontis γιατί θα σου τρώει τα μωρά. |
|
||||
|
||||
![]()
να αφησω και το θηλυκο λαμπιντο με τα μικρα? οσο για τον συνοδοντι το εχω ψαξει και υποτιθεται ειναι συμβιωσιμος με μαλαουι..
------------------------- οταν μεγαλωσουν τα μικρα μπορω να τον ξαναβαλω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ducatisti : 21-09-10 στις 11:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
O syno όταν μεγαλώσουν τα μικρά δεν μπορεί να τα φάει
![]() Αν τα μικρά σου είναι 2-3 εκ. άφησε και το θηλυκό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναλογια τροφης | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-04-10 20:38 |
Αναλογια βραχου-αραγωνητη σε 96 litra | aris2 | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 12-11-08 12:16 |
αναλογια | sotos+ramona | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-11-08 10:18 |
αναλογια του φωτισμου | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 30-08-07 15:35 |
αναλογια αλατιου | Mariel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 21-06-05 23:15 |