|
||||
|
||||
![]()
παιδια ξερει καποιος αυτα τα ενυδρεια ? ειναι αξιοπηστα ?
|
||||
|
||||
![]()
Εγω Χαρη δεν τα γνωριζω,αλλα βαλε ενα λινκ να τα παρουμε ματι.Σιγουρα θα κοιτας κανενα τερας...
|
|
||||
|
||||
![]()
δε βρισκω ουτε φωτο ουτε τιποτα
------------------------- το μονο που βρηκα http://exp.ccpit.org/Chinaexports_as...E.asp?ID=17345 ------------------------- http://www.ocean-son.net.cn/en/ βρηκα αααααααααααααααααααααααααααααααααα http://oceanson.en.alibaba.com/
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 01-09-10 στις 21:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα καποια ενυδρεια εδω μεσα ειναι απιοστευτα.Εστειλες κανενα e mail για τιμες;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
τα φαιρνει το
Water Inn |
|
||||
|
||||
![]()
τα εχεις δει απο κοντα ? τι λενε ?
|
||||
|
||||
![]()
τελεια ειναι εχω δει το κυλινδρο ειναι τελειο αλλα λγο ακριβο....
παρε κσι ρωτσ τους τιμες εχει 2-3 της εταιριας |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οπως το παλιο μου. αν ειναι αυτο εγω δεν ειχα κανενα προβλημα το φιλτρο ειναι στο καπακι. αυτο που λες εινει απο γυαλι? γιατι το δικο μου ηταν συνθετικο γυαλι (plexi glass ) το παχος του ηταν 8αρι το κουρμπαριστω γυαλι αρκετα εντυπωσιακο! [IMG]file:///C:/Users/Mpampis/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Mpampis/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]εδω ειναι κατω κατω σε μια φωτο που βρηκα. ετοιμο DIY moonlight ------------------------- Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....+DIY+moonlight Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampi19 : 03-09-10 στις 00:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ειναι ρε Χαρη,απλα δεν εχουν τιμες και τοσο "κινεζικες".
Ειναι ενυδρεια με κουρμπες και περιεργα σχηματα και κρατανε τις τιμες σχετικα ψηλα,σχεδον ολα εχουν το φιλτρο στο καπακι,στις κουρμπες η παραμορφωση απο οτι εχω δει ειναι αρκετη. Το καλο που εχουν ειναι οτι σχεδον σε ολα τους τα σχεδια και σε ολα τους τα λιτρα ειναι ενυδρεια που εχουν μεγαλο υψος,το κουρμπαριστο 300αρι δηλαδη το βγαζει με 65-70 υψος,οποτε αν καποιος ζηταει υψος ειναι πολυ βολικα. Την αλλη βδομαδα που θα παω αν ειναι κοιταω και τιμες να σου πω.
|
||||
|
||||
![]()
ειναι φτιαγμενα απο τζαμι κρυσταλο και πλαστικο
και εκει παιζει διαφορα στην τιμη αλλα το ψαχνω τωρα αυτο το αν ειναι καλα φωβαμε ντημη γιατι καλες ειναι και η φασολες αμα πεινας ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη ψαχνεις συγκεκριμένες διαστάσεις και να έχει κουρμπαρισμένο γυαλί μπροστά?Πρόσεξε και το φωτισμό πάντως γιατί πολλά απο τα ocean son έχουν τ8 λάμπες.Αντίθετα sun sun και bouy εχουν περισσότερες λυσεις..
|
|
||||
|
||||
![]()
τα φωτα ειναι το λιγοτερο απο θεμα αξιοπηστιας ενδιαφερομε και επιδει βλεπω ενυδρεια 600 λιτρα με 80 υψος με 12 τζαμι παραξενευομαι και τα φωβαμε λιγο να πω την αληθεια
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως έχω ένα sun sun 1.20 εδώ και 2 χρόνια περίπου και δεν έχει κάνει κιχ.Αν πάντως σε ενδιαφέρει μόνο το μέγεθος, ποιοτικά, από κινέζικα πρωτα έρχονται τα anubias,(που είναι τετραγωνα).Τα υπολοιπα sun sun ocean sun kai bouy είναι πανω κάτω τα ιδια με sun sun και bouy να παίζουν και με τ5(το δικό μου sun sun ειναι ακρυλικό.Κάποια με κουρμπαριστές γωνίες βγαίνουν και σε γυαλί)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Carib Sea - Ocean Direct | I. Logothetis Ltd | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 0 | 20-03-07 14:20 |
ocean nutrition | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-12-05 23:01 |