|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω 3 χρυσοπσαρα 2 μεγαλα και ενα μικρο τους εφτιαξα μια λιμνη 300 λιτρον και ηταν πολυ χαρουμενα στην αρχη...μετα ομως το μεγαλο εκανε ενα μεγαλο αλμα και πεταχτικε εξω στο τσκ το προλαβα...απο τοτε το μεγαλο δεν ειναι τοσο ενεργο και επεισης ειναι λεσ και εχει ξεβαπσει ειναι ασπρο σε ενα μεροσ δεν ειναι αβιταμινοση το κοιταξα εχει λεπτια.σημερα πηρα ενα ακομα αλλαξα το μισο νερο και εγινε καλιτερα το μεγαλο.τι αλλο να κανω?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιμνούλα στο μπαλκόνι | υδροχόος | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 29-09-08 09:15 |
Λιμνούλα σε βαρέλι!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 31 | 03-07-08 10:20 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Φτιάχνω την λιμνούλα μου! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 105 | 11-06-07 13:13 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |