|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετω ολο το φορουμ!
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω, ειμαι κατοχος ενος φυτεμενου ενυδρειου, 80L με diy co2 και φωτισμο 2 λαμπτηρων φθορισμου των 25W (74cm). Τις περισσοτερες γνωσεις μου τις απεκτησα διαβαζοντας εδω και χρονια το φορουμ, και νοιωθω την αναγκη να ευχαριστησω ολους οσους συνεβαλαν σ'αυτο. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Υπαρχει ηλεκτρονικο dimmed ballast για να συνδεσω τις συγκεκριμενες λαμπες; Π.χ. διαβαζω για την σειρα intelligent της Osram. Μου κανει κατι τετοιο σε αυτα τα watt, και αν ξερει κανεις που μπορω να το βρω; Ευχαριστω προκαταβολικα! |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου καλησπέρα! Πριν από κανένα 6μηνο που έψαχνα για το δικό μου ενυδρείο δεν έβρισκα για 2x30Watt και μου έδωσαν ένα ηλεκτρονικό της Phillips για 2x36watt Τ5. Από τότε ο φωτισμός μου δουλέυει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ballast το είχα πάρει από τον συνεταιρισμό ηλεκτρολόγων στην Αιγαίου (Καλαμαριά Θεσσαλονίκης).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2078 electronic | accnt | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 31-12-10 18:31 |
Electronic CO2 Generator-Το έχει δοκιμασει κανεις | georgesa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 16-01-10 21:40 |
Eheim professionel 3 electronic 2076 | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 30-10-08 15:50 |
BALLAST | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 13-12-07 22:26 |
Filter media για Professional 3 Electronic 2076? | ChristosΒ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-02-07 09:27 |