|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σημερα πιγα για μπανιο και ειπα να κανω λιγο ψαροντουφεκο και βρηκα αυτο το ψαρι που ειναι στην φοτο η ερωτιση ειναι αν ξερι κανεισ αυτο το ψαρι και αν τρωγεται? ευχαριστω για τον χρονο σας
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποια φωτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
σορυ τωρα καταφερα να τη ανεβασω
|
|
||||
|
||||
![]()
Apogon imberbis στα Ελληνικά καρδινάλιος.....και στην αργκό μου, Θαλασσινό χρυσόψαρο
![]() Τι το βάρεσες το κακόμοιρο μια σταλιά ψάρι είναι, δεν σου προσφέρει τίποτα να το φας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Max length : 15.0 cm πηγή: http://www.fishbase.org/summary/Spec...ry.php?id=1693
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το χτηπισα για να το φαω αλλα δεν ηξερα τι ηταν και απο περιεργια του εριξα ηταν 9 με 10 ποντους απλα αφου το χτυπισα ειπα να ρωτησω τι ψαρι ειναι και αν το ξερει κανεις. τα ψαρια που χτιπαω δεν πεφτουν σε μεγεθος κατω απο παλαμη αλλα αυτο μου εκανε εντυπωση.ολα τα βραχια ηταν γεματα απο αυτα και δεν ειχα δει ξανα τοσα πολα μαζεμενα.παντος σε ενυδρειο θα εδειχνε πολυ ωραιο μπορω να πω και ποιο ωραιο και απο μωρα καλογριτσας.
|
|
||||
|
||||
![]()
εεεεεεεεε! ΧΑΣΑΠΗΗΗΗΗΗ!!!!!
Δεν είμαι κατά του ψαρέματος-ψαροτούφεκου-κυνηγιού, αλλά ρε μεγάλε αμαρτία τόσο μικρό ψαράκι.... ![]() ![]() ![]() ![]() Για την περιέργεια υπάρχουν και μιας χρήσης φωτογραφικές μηχανές...
|
|||
|
|||
![]()
Ισως ειναι αυτοApogon imberbis (Mediterranean cardinalfish) ?
http://www.aboveandbelow.net/FotoBel...io/Apogon4.jpg ------------------------- [ οπα τωρα το ειδα... ![]()
«Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου» Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikl : 18-07-10 στις 22:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγνωστο ψαρι | harilaos | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 10 | 21-11-13 23:25 |
Ψαρι,αλλα τι ψαρι?!?!?! | water_turtle_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 06-02-10 01:14 |
αγνωστο πλασμα | andreas213 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 25-09-09 10:04 |
Αγνωστο ψαρι (Gnathonemus petersii) | harilaos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 17-12-06 11:01 |
αγνωστο γατοψαρο | tolis_1234 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 28-01-05 02:09 |