![]() |
#1 |
rio 300
![]() Αξιολόγηση:
![]() εχει κανεις απο εδω το ριο 300?ειναι ευχαριστημενος?σε ενα τετοιο ενυδρειο ποσα diy co2 πρεπει να εχω?
|
|
Εμφανίσεις: 2411
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ΡΙΟ300 το έχω εγώ για τις αφρικάνες μου και είναι στολίδι... Τώρα για το δεύτερο τμήμα της ερώτησής σου, θα σε απογοητεύσω.
|
||||
|
||||
![]()
Σε τοσα λιτρα θα χρειαστεις μπουκαλα,αναλογα βεβαια τι θες να φτιαξεις,ποσο φωτισμο θα εχεις και τι φυτα.Παντως αν σκεφτεσαι για υψηλων απαιτησεων θες ποσδηποτε μπουκαλα και πολλα βαττ
|
|||
|
|||
![]()
αν πω πως βαζω καποια ευκολα φυτα ποσο θα κοστισει?και κατι αλλο μια μπουκαλα κομπλε ποσο κοστιζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπουκαλα 2κιλη απο πυροσβεστικα ειδη 40-45 ευρω
Μανομετρο 45 ευρω αλλα θελει ψαξιμο Μιξερακι CO2 30 ευρω Μετρητης φυσαλιδων 6 ευρω Ηλεκτρομαγνητικη 30-40 ευρω Οι τιμες ειναι στο περιπου αλλα παιζει να βρεις κ μεταχειρησμενα απο εδω στο μισο περιπου κοστος.Επισης αν θες ηλεκτρομαγνητικη δε βαζεις
|
|||
|
|||
![]()
μου φαινεται πολυ δυσκολο και πολυπλοκο να βαλω τετοιο πραγμα στο ενυδρειο γαμωτο...δεν εχω τισ γνωσεις
|
|
||||
|
||||
![]()
βρες ολα αυτα που σου ειπα και δεν ειναι τιποτα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
που την γεμιζουμε την μπουκαλα και ποιο το κοστοσ?
|
|
||||
|
||||
![]()
5 ευρω σε πυροσβεστικα ειδη και κραταει κανα 6μηνο με 1φυσ/sec ολο το 24ωρο,τσαμπα ειναι
|
|