|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από 200++ γέννες είδα χθες βράδυ ένα από τα ζευγάρια μου στο μεγάλο ενυδρείο (όχι στην γεννήστρα...πάει αυτή...έγινε γκαμπυγαριδάδικο) να έχει ψαράκια.Οχι πολλά,καμιά δεκαρια,ανάμεσα σε 70-80 ασπρισμένα αυγά.Και οι γονείς ''κέρβεροι''.Εβαλα το χέρι μου να βγάλω λίγο κερατόφυλλο και το αρσενικό (το είδα-το ξέρω) μου επιτέθηκε στο χέρι.Ετσι πρόσεξα και τα ψαράκια.Δεν ξέρω πόσο θα ζήσουν στο μεγάλο ενυδρείο αλλά επιτέλους....είδα ψαράκια.Και το αστείο είναι ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι ( το 2ο κατά σειρά) το έβγαλα από την γεννήστρα μετά άπο παραμονή περ.30 ημερών(άκαρπων και ενώ είχε μαραζώσει) μόλις πρίν μια εβδομάδα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχομαι ολα να πανε καλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες φορες το ζευγαρι κανει περισσοτερο χρονο να προσαρμοστει στη γεννηστρα ωστε να νοιωσει ανετα και να γεννησει και να τα κρατησει! Ειδικα αν απο τοτε που πηρες τα ψαρια εχουν μεινει στο κυριως ενυδρειο και εχουν ξεχασει την "αποχη" ..
![]() Οταν επιστρεφουν στο "σπιτι" τους αρχιζουν παλι να γεννουν σαν τρελα!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην ξαναβάλεις χέρι στο ενυδρείο!!! Μπορεί το αρσενικό σου να είναι μοβόρικο, να του άρεσε η γεύση του χεριού σου και να σου το φάει ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο !! Μακάρι να τα δεις να μεγαλώνουν !!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τα δέχθηκες Χρήστο!
Λές ο ψαροκαφές να ήταν γουρλίδικος; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανενα νεο??
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετά δύο μέρες εξαφανίστηκαν
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πάμε γερά μην μασας
![]() Για μένα μην ασχοληθείς μέσα στο καλοκαίρι άστα από Σεπτέμβριο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψαράκια να βάλω ???? | Roi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 34 | 12-03-09 11:20 |
SOS.Χάνω τα ψαράκια μου. | christos chr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 28-05-07 15:46 |
10 μικρά ψαράκια!... | memy | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 09-10-06 21:14 |
τι είναι τα ψαράκια μου???? | cobaingr | Ζωοτόκα | 6 | 19-11-05 16:34 |