![]() |
#1 |
Απορεια για φιλτρο και γενικα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημερα
1)Αν ξερει καποιος μπορει να μου απαντησει τι κανει ακριβως ενα σωληνακι που μπαινει στην πανω πλευρα του φιλτρου και ειναι εκτοσ νερου;;; και ποσο κρισιμη ειναι η υπαρξη του; Το φιλτρο ειναι εσωτερικο 2)Χρειαζεται σε 60 λιτρο να βαλω αεραντλια; |
|
Εμφανίσεις: 2897
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σωληνάκι ρουφάει αέρα και τον βγάζει στην έξοδο του φίλτρου.Μπορείς και να το αφαιρέσεις.
Η αεραντλία εκτός απο ειδικές περιπτώσεις δεν χρειάζεται. |
|
|||
|
|||
![]()
αν το αφαιρεσω δεν θα υπαρχει ελλειψη οξυγωνου αφου δεν εχω και αεραντλια
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις ανατάραξη στην επιφάνεια του νερού δεν θέλεις τίποτα άλλο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μια ερωτηση μιας και ανοιχτηκε αυτο το θεμα.Εγω σε παρομοιο φιλτρο στο σωληνακι του αερα εβαλα το σωληνακι της μπουκαλας co2 και εβγαλα απο μεσα την σκαλα διαχυσης.Οπως το βλεπω η διαχυση γινεται πολυ καλυτερα αλλα μηπως υπαρχει κατι που αγνοω;Καποιος γνωστης;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρα η εξοδος του φιλτρου να ειναι κονταστην επιφανεια
Τωρα το εχω 2 εκατοστα κατω και δεν αναταρασει παρα πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω ποιό φίλτρο έχεις για να σου πω.Κάποια έχουν ένα εξάρτημα που μπαίνει στην έξοδο και κατευθύνεις ανάλογα τη ροή. Βάλτο έτσι ώστε να έχεις έναν ελαφρό κυματισμό της επιφάνειας του νερού.
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ
ευχαριστω ετσι εχει τοποθετηθει |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μια ερωτηση μιας και ανοιχτηκε αυτο το θεμα.Εγω σε παρομοιο φιλτρο στο σωληνακι του αερα εβαλα το σωληνακι της μπουκαλας co2 και εβγαλα απο μεσα την σκαλα διαχυσης.Οπως το βλεπω η διαχυση γινεται πολυ καλυτερα αλλα μηπως υπαρχει κατι που αγνοω;Καποιος γνωστης;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γινεται καλυτερα - απλα πεταει τις φυσαλιδες στο νερο και πανε στην επιφανεια αμεσως και χανονται. Η σκαλα τις κραταει αρκετη ωρα μεσα στο νερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για την απαντηση.Βαζω παλι την σκαλα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτιση Γενικα | eliteaguarium | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 10-05-09 00:45 |
Skimmer V2 1000 TMC..Απορεια | malawimbuna | Φίλτρανση | 10 | 06-04-09 19:15 |
Απορεια για το στρωσιμο.. | malawimbuna | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 30-03-09 13:27 |
Γενικα για παπαγαλοψαρα | stnikolas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-09-07 23:26 |