![]() |
#1 |
ριζα
![]() Αξιολόγηση:
![]() παιδια μολις εφτιαξα το νεο μου ενυδρειο...η ριζα με ταλαιπωρησε παρολο που την ειχα ωαλει σε νερο για 4 μερες...μου επεπλεε και την κραταω προσωρινα με μια πιροθνα απο την γωνια...τι αλλο μπορω να κανω..?θα παρει μερες για να μην επιπλεει?
|
|
Εμφανίσεις: 2707
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να ναι και βλακεια αυτο που θα πω αλλα δοκιμασε το δε χανεις τπτ.Για περιστρεψε τη μεσα στο νερο αρκετες φορες μηπως εχει ανοιγματα και εχει εγκλωβισει αερα και γι αυτο επιπλεει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται απο το είδος της ρίζας,μπορείς να βάλεις μια πέτρα να την κρατάει κάτω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρει λίγο χρονο ακόμη. Με μια πετρα για την ώρα να την κρατά δεν πειράζει. Οι ρίζες (αναλόγως το είδος βέβαια) δεν βυθίζονται αμέσως. Εμένα μου πήρε καμμιά δεκαριά μέρες για να κρατηθει μόνη της.
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου κατσανε αμεσως χωρις να χρειαστει να κανω τιποτα και μαλιστα εχω βάλει τρεις μεγάλες
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως λεει και ο φιλος πιο πανω,ειναι αναλογα με την ριζα
τα mopani μου,καθησαν ολα με την πρωτη κατι αλλες ριζες ομως χρειαστηκαν μεχρι και 5 μερες για να κατσουν |
|
|||
|
|||
![]()
Ππροσωρινα την σκαλωσα με μια πετρα αλλα μου σπαει τα νευρα να βλεπω την πετρα αλλα πρεπει να οπλιστω με υπομονη...ρε παιδια σε ενα 70 λιτρο μπορω να βαλω τετρα κι αν ναι ποια ειδη?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ριζα | megle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-03-10 22:27 |
ριζα help | jimagas | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 31-03-09 00:42 |
Ριζα-κλαδεμμα | Apollwnas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 10-04-08 04:41 |
ριζα στο ενυδρειο | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-02-06 23:01 |