|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
64-39-54 =135lt φυτεμενο,ψαρια/5barbus tiger,2green barbus ,6chery barbus,2rainbow albino shark,1pleko ansistrus και 2 γατοψαρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
αν ξερει καινεις την ονομασια για τα γατοψαρα θα ειθελα να τη μαθω!!!ακου γνωμες
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραίο, θες κι άλλα φυτά όμως
![]() από τις φωτο αν δεν κάνω λάθος το ένα γατόψαρο πρέπει να είναι ancistrus, τώρα ποιος ακριβώς, θα σε γελάσω... |
|
|||
|
|||
![]()
το ενα φυτο ειναι τυπος ανουμπιας αλλα οχι ακριβος και ειναι απο λυμνη,εχει αρκετα γρηγορη αναπτυξη και γινεται αρκετα μεγαλο...ειναι απο φυλο χομπιστα και χαρακτηριστικα μου λεει οτι μπορει να βγει και απ'εξω αν δεν το κλαδεψεις..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι το πλέκο εννοούσα κι εγώ, νόμισα ότι αναφερόσουν σε αυτό σαν γατόψαρο, πολλοί τα λένε κι έτσι, για τα άλλα πιο έμπειροι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι δικιο εχεις ανηκει και ο πλεκο στην ομαδα αυτη...λεω για αυτο που φενετε στην 4τη φοτο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου! | Πάνος | Nano Reef | 30 | 25-12-09 00:23 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |