|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτα απ' όλα την καλημέρα μου σε όλους και συνεχίζω με την παρουσίαση του background που έφτιαξα.
Διαβάζοντας το φόρουμ και βλέποντας το ενυδρείο μου αποφάσισα να φτιάξω ένα εξωτερικό 3D background και όχι εσωτερικό για να μην χάσω λίτρα από το ενυδρείο μου (λες και έχω πολλά). Σαν ιδέα είναι απλή. Έφτιαξα ένα ξύλινο πλαίσιο με την πλάτη του. Εδώ τα ξύλα που χρειάστηκα ![]() Επίσης ήθελα εφημερίδες και γυψόγαζα που την δεύτερη μου την έδωσε ένας φίλος που ασχολείται με τον μοντελισμό. Στις παρακάτω εικόνες σας δείχνω την διαδικασία που ακολούθησα. Πρώτα έδωσα το σχήμα που ήθελα στις εφημερίδες και τις έπιασα με χαρτοταινία στην πλάτη. ![]() Μετά άρχισα να τοποθετώ τις γυψόγαζες αφού τις έβρεχα μέσα σε ένα μπολ και πρόσεχα να μην μου διπλώσουν πάνω από τις εφημερίδες. ![]() Ένα κόλπο για να μην φαίνονται τα τετραγωνάκια από τις γυψόγαζες είναι λίγο πριν στεγνώσουν τις περνάω από πάνω με ένα βρεγμένο πινέλο για να στρώσει ο γύψος ομοιόμορφα. ![]() Τελειώνοντας την διαδικασία αυτή θα έχουμε αυτή την εικόνα. ![]() Κατόπιν το αφήνουμε να στεγνώσει καλά ο γύψος και αφού γίνει αυτό προχωράμε στο επόμενο βήμα που είναι το βάψιμο. ![]() Τα χρώματα που επέλεξα ήταν γκρι, λευκό, καφέ και ώχρα. Μετά το βάψιμο. ![]() Αφού στέγνωσε και η βαφή κόλλησα ταινία στα πλαϊνά του ξύλου και είναι έτοιμο. ![]() Ελπίζω να φανεί χρήσιμο και να μην σας κούρασα!!!
|
|||
|
|||
![]()
τελειο, να δουμε και την εφαρμογη ομως...
βαλε φωτο του ενυδρειου να δουμε πως φαινεται... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ φίλε μου.Θα κάνω την παρουσίαση σύντομα,
|
||||
|
||||
![]()
Όντως, ως φόντο είναι όμορφο.
Ανέβασε φωτογραφίες όταν το βάλεις. Φοβάμαι ότι θα γυαλίζει το τζάμι και θα "χάνει" το συνολικό αποτέλεσμα!! |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θελω να δω μια φωτο οταν θα ειναι πανω στο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως εχουμε κανενα νεο απτην παρουσιαση του background με φωτο???
|
||||
|
||||
![]()
περιμενουμε.......
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλησπέρα. Θα βάλω φωτογραφία σύντομα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Background | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 02-02-08 19:12 |
BACKGROUND | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 19-06-07 12:00 |
Background | andreas K | Malawi | 4 | 20-02-06 17:55 |
Diy Background | CASPER | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 28-11-05 22:43 |
background | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 03:12 |