|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χτες κουρεψα την μοςς και μου περισεψε μεγαλη ποσοτητα...
..ετσι ειπα να κανω και εγω ενα vivarium... ![]() Εψαξα στα πυρέξ της μανας μου και βρηκα ενα "γαντι"... Δεν της το ειπα μεχρι να το κανω.. ![]() Καθαρα λιτρα ειναι 0,5.. ![]() Χρησιμοποιησα πορτοκαλι πετρες, μοσσ, φακη, και διαφορα χορτα απο τον κηπο μου... Φωτο: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.γ. να μην εκανα και εγω?... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο ..αλλα εχω την εντυπωση πως θα επρεπε να ηταν σκεπαστο...(προς διατηρηση της υγρασιας) δεν νομιζω πως η μοςς πανω στα κλαδια θα αντεξει ..θα χρειαζεται συχνο ψεκασμα..ΥΓ θα προτεινα να παρεις μερικα τζαμια πχ 20χ20χ20 και να φτιαξεις ενα μικρο βιβαριουμ)καλη συνεχεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο και μου αρέσουν ιδιαίτερα οι πέτρες, αλλά έχει δύο αρνητικά κατά τη γνώμη μου:
1. Πώς θα κρατάς υγρασία αφού δεν είναι καθόλου κλειστό; 2. Δε θα ξαναφάς παστίτσιο! |
|
||||
|
||||
![]()
Αληθεια στα vivarium οταν θες να αλλαξεις νερο πως αλλαζει? δεν γινονται στασιμα τα νερα με ολες τις συνεπειες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λιάκο,σειρά έχουν οι κατσαρόλες?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χα,χα είσαι θεός (και συνάμα παλαβός) έφτιαξες κάτι πολύ όμορφο με ένα pyrex.
Αν αποκτήσεις εμπειρία σε βλέπω να φτιάχνεις και σε μπρίκι χααχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κατι παλια γουωκ στο μαγαζι .....περνα να στα δωσω!!!!!
πολυ καλο αλλα οπως ειπαν τα παιδια τι θα κανεις με την υγρασια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Raven's pico vivarium | Raven | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 108 | 11-09-10 12:08 |
vivarium!!!!E NAI ΖΗΛΕΨΑ | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 9 | 14-03-10 11:51 |
Ε και γω ζηλεψα!Vivarium | rottbea | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 8 | 14-03-10 03:48 |
Vivarium | gwgw | ¶λλα ζώα | 38 | 25-01-07 15:42 |