![]() |
#1 |
παρουσιαση 180λ
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας παιδια! μετα απο καποια προσπαθεια να καλυτερεψω την κατασταση στο ενυδρειο μου ,σας το παρουσιαζω.
Διαστάσεις:101*41*50 Όγκος:160-170λ Κατηγορία:φυτεμενο Φυτά:ανουβια νανα,2 ανουβιες μεγαλες και 3 ειδη που δεν τα ξερω Ψάρια / Άλλα είδη:ζευγαρι λιφαλιλι και 5 κονγκο τετρας Διακοσμητικά υλικά:ριζα,πετρα μαγικ,βραχο (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)χαλικι Dennerele,υπστρομα Dennerele Φόντο:μπλε ανοιχτο με μπλε σκουρο Φωτισμός:2*45 watt Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες Φιλτράρισμα:εχει μεσα και σιποραχ στο φιλτρο το μαμισιο Θερμοστάτης:δικο του juwel Λίπανση:γενικο λιπασμα dennerle Παροχή CO: Παράμετροι: pH:7,2 Γενική σκληρότητα (GH)12 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ)8 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:30% καθε εβδομαδα Θερμοκρασία:25 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία:http://www.aquatek.gr/vb/picture.php...pictureid=2219 υ.γ εκφραστειτε ελευθερα.ευχαριστω εκ των προτερων Τονιζω πως το ζευγαρι λιφαλιλι με το ζορι το βλεπω εγω ποωσο μαλλον εσεις απο φοτογραφια θα ανεβασω και αλλες φοτο Ευχαριστω |
|
Εμφανίσεις: 2833
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο Τζένη! Να το χέρεσαι και να το χαζευεις με τις ωρες
![]() Ενα φυτο επιφανειας θα το εδειχνε ακομα καλυτερο! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Μπραβο Τζενη!!! ![]() Νομιζω τα 2 μεσαια φυτα δεν κανουν για ενυδρειο .. βαλε πιο κοντινες φωτογραφιες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχα απλο ενυδρειο,αν εξαιρεσεις τα 2 φυτα στο κεντρο και πισω τα οποια δεν κανουν για ενυδρειο αλλα για γλαστρα.
Βγαλτα και βαλε κανα αλλο φυτο ταχειας αναπτυξης.
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει πολυυυυυυυ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια δεν ηξερα οτι αυτο το φυτο δεν κανει για ενυδρειο αφου το πηρα απο γνοστο μαγαζι εδω στο φορουμ ...γιατι δεν μου το ειπε
![]() Ευχαριστω τις απαντησεις παντος |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω οταν πηγα σε ενα πετ μου λει ''παρε μια δρακαινα ειναι και ομορφη''
ενω τις ειχε σε ενυδρειο... τωρα τι να πω,δεν ξερουν? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο τζενη. βγαλε τις 2 δρακαινες και βαλε περισσοτερα φυτακια να δημιουργεις κρυψωνες.
![]() θα διαπιστωσεις καλυτερες συμπεριφορες...
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο ενυδρείο, μπράβο. Παροχή co2 καθόλου? θα χρειαστει στο μέλλον.
|
|
||||
|
||||
![]()
τζενη ωραια το πας συνεχισε ετσι...μονο μια παρατηρηση...το φυτο που ειναι μπροστα στο τζαμι αριστερι γωνια πρεπει να ειναι JAVA FERN??????(ή οχι_) αν ναι βγαλτο και δεστο επανω στην ριζα ή καπου αλλου ειδαλως θα σαπισει..δεν ειναι φυτο για φυτεμα...(πιστευω το ιδιο εχεις κανει και με τισ ανουμπιες
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τα φυτα που εχει τωρα δεν ειναι απαραιτητο και μπορει να το κανει ζουγκλα με φυτα που παλι δεν χρειαζοντε co2. Το οτι εχει καποιος φυτεμενο ενυδρειο δεν σημαινει οτι πρεπει να εχει πολλα βατ φωτισμου-μεγαλη λιπανση-co2. Γινεται και χωρις.
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφια !! η μονη μου ενσταση ειναι στα Congo tetra και τα 180 λιτρα. Οχι οτι δεν γινεται , Ουτε θελω να ειμαι απολυτος, αλλα στα διπλα λιτρα και με μεγαλυτερο κοπαδι, θα ηταν πολυ-πολυ καλυτερα.
Για τις δρακαινες σου τα ειπαν, τα υπολοιπα φυτα εκτος απο τις ανουμπιες ειναι 2 εχινοδωροι και στην δεξια πισω γωνια το ψηλο Egeria densa. Εχεις ισως σκεφτει να το πας προς βιοτοπικο; αν προσθεσεις πετρες και μερικα ακομη αφρικανικα φυτα εισαι πολυ κοντα στον βιοτοπο των 2 ειδων. |
|
||||
|
||||
![]()
Τζενάκι εγώ στα πα κι από κοντά, πολύ όμορφο το ενυδρείο σου
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη λατσε τζενη : 10-03-10 στις 18:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση | prospathw | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 90 | 04-01-11 22:29 |
Παρουσιαση | kanarini | Άλλα ζώα | 115 | 11-01-10 18:25 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | litsa | Άλλα ζώα | 9 | 20-12-09 15:00 |
να μαι και εγω με 180λ | focus | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 28-11-09 00:27 |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |