![]() |
#1 |
πρεπει να ειναι ιδια?
![]() Αξιολόγηση:
![]() οι ριζες-ξυλα που βαζουμε στα ενυδρεια μας πρεπει να ειναι απο ιδια δεντρα?να ειναι ιδια (ρατσα)???
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναλόγως...
Όταν για παράδειγμα θέλεις να στήσεις βιοτοπικό Αμαζονίου, μπορείς να επιλέξεις από ένα μέχρι περισσότερα είδη ξύλων που υπάρχουν στον Αμαζόνιο. Αλλιώς πιστεύω ότι είναι κυρίως θέμα προσωπικής αισθητικής και το πως θα ταιριάξει το όλο στησιμο του ενυδρείου... |
|
||||
|
||||
![]()
οσα ενυδρεια εχω δει με διαφορετικα ειδη ξυλου οπτικα δε μου αρεσαν τοσο οσο αλλα με ενα ειδος μονο...
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι τα ξυλα που εχω ειναι ιδια,αλλα σημερα πηρα μια ριζα η οποια δεν μου φαινεται να ειναι (συγγενής)με τις αλλες αλλα μεσα στο ενυδρειο μου αρεσε ετσι οπως ειναι.......
|
||||
|
||||
![]()
σημασια εχει να αρεσει σε σενα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυριο θα βαλω μερικες φωτο να μου πειτε την γνωμη σας
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι πρεπει να κανω??? | Nikos95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 20-11-08 15:38 |
τι πρεπει να κανω | chris129 | Malawi | 9 | 02-04-07 22:50 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |
ΤΡΙΧΙΔΙΑ, ΚΙΤΡΙΝΙΛΑ, ΓΛΙΤΣΑ | steve_ier | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-02-04 03:02 |
Πρεπει το νερο του ενυδρειου να ειναι γειωμενο? | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-05-03 05:36 |