![]() |
#1 |
απομακρινση νανοκιχλιδων απο ενυδρείο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να με συγχωρήσετε για την άγνοια μου πάνω σε βασικά θέματα. Εδώ και λίγο σχετικά καιρό έχει έρθει στη φροντίδα μου ένα ενυδρείο 5000lit μέσα υπάρχουν 7 κιχλίδες . Επιχείρησα να τις απομακρύνω από το ενυδρείο αλλά μάταια κρύβονται μέσα στη διακόσμηση( βράχια μεγάλου όγκου με οπές) υπάρχει μήπως κανένας τρόπος για να τις απομακρύνω χωρίς να τραυματιστούν? Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.
|
|
Εμφανίσεις: 2308
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε μου!!
το ενυδρειο ειναι 5000λιτρα???? ![]() για να βγαλεις τα ψαρια μπορεις να χρησιμοποιεισεις ειδικες παγιδες,οπου βαζεις μεσα τροφη και τα πειανεις ευκολα ------------------------- κατι σαν αυτο δηλαδη http://www.aquaristic.net/shop.php/s...20Fish%20trap/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 12-01-10 στις 12:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
5000 λίτρα??
![]() ![]() που το έχεις αυτό το θηρίο?επισκέψεις δέχεσαι?θα βοηθήσουμε κιόλας να τα πιάσεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
5000 λιτρα?????????
οντως μονο με τσαπαρι πιανεις ψαρια εκει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρε μηπως εοναι 500 λιτρα και τζαμπα χαιρομαστε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ μέσα για βοήθεια!!!! Πρέπει να το δω από κοντα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και πάλι παιδιά sorry για την καθυστέρηση της απάντησης μου. Λοιπόν το ενυδρείο είναι 3m(μήκος) x 90cm (βάθος) x 1m( Ύψος). Βρίσκεται στο παράρτημα του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στα . Μουδανιά Χαλκιδικής. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Σκέπτομαι να φτιάξω μόνος μου την παγίδα. Πάντως είστε ευπρόσδεκτοι και φυσικά η κάθε βοήθεια επίσης.
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μια φωτο να το δουμε
------------------------- δεν ειναι 5000 ειναι 2700 λιτρα ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 31-01-10 στις 01:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω ονειρο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σε καλα φιλε κωστα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβιωση νανοκιχλιδων | dinos99 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 08-05-09 20:06 |
οι νανοκιχλιδες μας | fishme1 | Φωτογραφίες μελών | 20 | 28-09-08 10:07 |
Νανοκιχλιδες | nikolas87 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 04-05-07 17:32 |
Συμβατές νανοκιχλίδες | didymos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 06-11-06 00:44 |