|
||||
|
||||
![]()
Αυτος ειναι ο μονομαχος μου ο ιπποκρατης.ειναι super delta tail και τον εχω περιπου 2 μηνες.η ουρα του εχει καποια σκισιματακια γιατι ακομα αναρρωνει απο fin rot..ειναι σιγουρα ο πιο ομορφος που ειχα μεχρι τωρα.το εκπληκτικο ειναι πως αλλαζει χρωμα η ουρα του αναλογα με το πως τον χτυπαει το φως! οριστε και φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
δεχομαστε και προτασεις για νυφη...παντα με προικα βεβαια
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφος ο φιλαράκος σου να σου ζήση.Πρόσεξε όμως να του βρεις καλή νύφη μη κακοπέσει.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οντως πλ ομορφος μονομαχος ..μπορεις να πεις απο που τον πηρες ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης είναι και full-mask δηλαδή το ιριδίζον τιρκουάζ χρώμα των λεπιών συνεχίζει και καλύπτει όλο το κεφάλι! Πολύ όμορφος ο νεαρός!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφος ο Ιπποκράτης να σου ζήσει!!!
Θα γίνει σίγουρα περιζήτητος γαμπρός!! |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφος ο μονομαχος σου...
![]() θα μου επιτρεψεις ομως να πω την γνωμη μου... το ναυαγιο προτεινω να φυγει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια!αντε και καμια νυφη!δημητρη εχεις φυσικα δικιο το ναυαγιο εχει φυγει απ την πρωτη βδομαδα απλα η φωτο ειναι παλια τωρα το σπιτι του ειναι καπως ετσι...στο ενδιαμεσο απ τις 2 φαντασου το..
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφος ο ψαρης!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τον ειχα παρει απ το azores πριν 2-3 μηνες...απο τοτε παντως δεν εχω βρει κατι αντιστοιχο σε μαγαζι της πολης κ εχω παει σ ολα..μονο veil και crown tail εχω βρει..
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ σ ευχαριστω...
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν και δεν είμαι τόσο fan
με της μακριές ουρές οι πλακάτ μου αρέσουν πολύ περισσότερο αυτός ο μάγκας μου αρέσει να τον χαίρεσαι
|
||||
|
||||
![]()
thnx guys!!χαρη plakat ε?ισως να ναι ο επομενος μου,προς το παρον εχω αυτον κ εναν veil tail.plakat δεν εχω δει στη θεσσαλονικη αλλα μια φορα σε ενα ειχαν καμια 30 θυληκιες και καποιες απ αυτες μοιαζαν παρα πολυ με αρσενικους plakat..ισως να τους εφυγαν κ μερικοι καταλαθος η μπορει να ναι ιδεα μου
------------------------- Α παντως αν κανεις πετυχει κανεναν plakat η halfmoon η super delta πουθενα θεσσαλονικη(δυσκολο) ας κανει καμια ενημερωση!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris vas : 29-01-10 στις 13:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τον δικο μου τον πλακατ για θυληκια μου τον δωσανε αστα και μετα αρχησε ο πολεμος
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
xaxax καλα εκανες!το σκεφτηκα κ εγω αλλα δεν ημουν σιγουρος αν ειναι οντως πλακατ!next time!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ααα να ο ανθρωπος μας!!ωστε mac εχεις τοσο ωραιους μονομαχους??να μας εχεις υπ οψιν στην επομενη γεννα....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|