|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια να βαλω kuhli στο ενυδρειο με τα τιγρακια μου η θα γινουν τροφη?κρυψωνες παντως υπαρχουν αρκετες στο ενυδρειο..
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου φιλε...καταρχας εχω να σου πω πως για να διατηρησεις αυτα τα φανταστικα μικροψαρα θα πρεπει να εχεις αμμο στο ενυδρειο σου καθως τους αρεσει να κρυβονται και να σκαβουν..(η ελλειψη λεπιων μπορει να δημιουργησει εκδορες)απο οσο διαβασα σε ξενα φορουμ εαν εχεις καλες κρυψωνες (ξυλα πετρες κλπ) δεν θα εχεις προβλημα ...σημαντικο ρολο παιζει και ο αριθμος των barbs ..ποσα εχεις>?
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα οταν θα κινουνται τα barbs τη μερα δηλαδη, αυτος θα ναι χωμενος..συνηθως τη μερα βγαινει οταν πεφτει φαι μονο
ΑΛλα και παλι δε νομιζω να ασχοληθουν μαζι του.τι να τσιμπησουν.. Κανονικα πρεπει να μπαινουν 3+ σε καθε ενυδρειο απο εκει και περα δες τα λιτρα σου αν σε επαρκουν |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 9 barbs σε 60 λιτρα.Δεν μπορω να μειωσω τον πληθυσμο τους γιατι οποτε το δοκιμασα εγιναν επιθετικα μεταξυ τους,σκεφτομαι μονο να τα κανω 8 αν πιστευετε οτι ειναι πολλα...
platy στο ενυδρειο εχω χαλαζιακη αμμο,πετρες,ριζα κ φυτα οποτε λες να το δοκιμασω? |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή είχα ένα kuhli στο παρελθόν, θα σου πω ότι
δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Είναι πολύ ντροπαλό ψαράκι και κινήται κυρίως όταν τα φώτα είναι σβηστά. Αυτά από προσωπική εμπειρία. |
|
||||
|
||||
![]()
ok thanks θα παρω αυριο κ θα σας πω πως παει!
------------------------- α και μια που ειχες τι τρωει?θα τρωει απ τα υπολειμματα των τροφων η απο τιποτα ταμπλετες βυθου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris vas : 17-01-10 στις 14:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχετε δει κάπου kuhli loach | Faerel Nedielei | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-11-08 14:39 |
Πρόβλημα με kuhli | LEON13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 05-12-07 15:55 |
Kuhli | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-07-07 21:13 |
Ζωοτοκα και kuhli! | andreasp | Ζωοτόκα | 10 | 04-05-06 20:13 |