![]() |
#1 |
Θόρυβο από την Αντλία
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια και χαρά σας,
Παρατήρησα πριν λίγο πως η αντλιούλα μου κάνει κάποιο θόρυβο που ποτέ ως τώρα δεν είχα παρατηρήσει! Τώρα ή το έκανα από την αρχή ή εδώ και καιρό ή το κάνει σχετικά πρόσφατα π.χ από το ΣΚ που άλλαξα το νερό και το καθάρισα. (Όπως λέμε ή νύχτα θα είναι ή μέρα θα είναι) Πάντως θέλω να ρωτήσω: -αν και κατά πόσο ενοχλητικό είναι για τα ψάρια (αλήθεια ακούνε) αν όντως δεν το έκανε από την αρχή; -αν υπάρχει κάποιος τρόπος επιδιόρθωσης ή που μπορεί να οφείλεται; -Τέλος ποιά μου προτείνεται για 100 λίτρα ενυδρείο σε περίπτωση που αποφασίσω να το αλλάξω. |
|
Εμφανίσεις: 3811
|
|
|||
|
|||
![]()
fluval 205,eheim 2211 εχω να προτεινω..αλλα να ξερεις οτι πρεπει να ξανα φτιαξεις την βιολογια σου μετα....δεν ξερω αν μπορει να διορθωθει καπως...αν ειναι γνωστης μαρκας ψαξε για ανταλλακτικη φτερωτη...
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε ενα καλο καθαρισμα, και τν φτερωτη, πιστευω θα εισαι ενταξει...
|
|||
|
|||
![]()
Συχνά ο θόρυβος είναι από το αξονάκι της φτερωτής, που μπορεί να έχει σπάσει, να έχει ραγίσει, ή απλά να έχει βγει από τη βάση του.
Για 100 λίτρα εγώ θα έβαζα το eheim 2213, ή ακόμη και το 2215, ναι, είναι υπερβολή, αλλά ξενοιάζεις για πολλά χρόνια. ¶λλη εξαιρετική λύση αποτελούν τα Rena Filstar XP-1 και XP-2 (αντίστοιχα των eheim) που τα θεωρώ και πιο εύχρηστα. |
![]() |
Tags |
αντλία, θόρυβος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοσομετρική Αντλία | nikman | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 3 | 25-05-08 19:57 |
Αντλία Skimer | PascM | Κυκλοφορία | 5 | 10-02-08 15:57 |
Τί αντλία? | JONNY | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 13-09-07 21:35 |
Ενόχληση από θόρυβο φίλτρου… | akisk | Bettas | 5 | 12-02-05 23:59 |
Ταλαιπωρημένη αντλία | fighterfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-12-02 04:50 |