![]() |
#1 |
κι ολο περιμενω!
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλησπερα σε ολους.πηρα χτες μπολι απο τον φιλο γιωργο και το εβαλα στο φιλτρο μου.μαντεψτε τι εγινε.......τ-ι-π-ο-τ-α!!!!αμμωνια ακομα full
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3426
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι κανεις τοσο μεγαλες αλλαγες νερου μολις ωρες αφοτου εβαλες το μπολι;
Εχεις ψαρια μεσα; |
|
|||
|
|||
![]()
οχι ψαρια δεν εχω με τοση αμμωνια δεν θα αντεχαν ουτε 5 λεπτα...κανω αλλαγη νερου γιατι μου ειπε ο γιωργος να την ριξω περιπου στο 2.0 ενω εγω εχω 4.0-5.0
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατι εχεις τοσο υψηλη αμμωνια; προσθετεις αμμωνια;
με το τσιγκελι τα βγαζουμε ![]() Ο Χαλβας ειναι αριστος γνωστης, εσυ κατι κανεις λαθος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γίνονται αυτά....
![]() Έστυψα εντελώς και τα 2 σφουγγάρια και από τα 2 ενυδρεία, πιο πιθανό θα ήταν να εμφανιστεί σε εμένα αμμωνία χα,χα,χα. Την αλλαγή νερού σου είπα να την κάνεις πριν ρίξεις το μπόλι για να πέσει η αμμωνία, έτσι έκανες ; Τι να πω αρχίζω και σκέφτομαι ότι είναι χαλασμένα τα τεστ, δεν ξέρω τι να υποθέσω. |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα κι ετσι, θα ελεγα να κανεις λιγο υπομονη 2-3 μερες και να μετρας καθημερινα. Δοκιμασε και με δανεικο τεστ μηπως το δικο σου εχει προβλημα.
Φυτα εχεις μεσα; |
|
|||
|
|||
![]()
ειχα ριξει αμμωνια απο το φαρμακειο και ναι οντως εριξα μεγαλη ποσοτητα!γιωργο το εκανα αυτο που ειχαμε πει πριν βαλω το μπολι εκανα αλλαγη νερου.φουλ αμμωνια και σημερα εκανα αλλη μια και ΙΣΩΣ απο 5 που εχω να πηγε 4.5-4.0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν εβαλες πολυ αμμωνια , κανε υπομονη...
μιλαμε οτι ριχνουμε μερικες σταγονες.... οποτε τωρα που εριξες πολυ, κανε υπομονη και θα πεσει...
|
||||
|
||||
![]()
τα βακτήρια αφού τα έχεις ρίχτα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σου ταιριάζει πακέτο το τραγουδάκι
|
|
|||
|
|||
![]()
χχχχχχχοχαοχαοαχοαχοχαοχαοχαοχαοαχοαχοαχοαχαχ0χα0α χ0αχ0χα0αχ0αχ0αχ0αχ0αχχα0αχ0αχ0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ελα μη μασας, θα πέσει.... εμενα με 5 σταγόνες μπολι έστρωσε σε μια εβδομάδα ακριβως....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΕΝΝΑ | tropheus | Malawi | 1 | 18-07-04 17:30 |