|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο 1,5 χρονο,ηρθε η ωρα να παρουσιασω το πρωτο μου ενυδρειο.Θελω παρα πολυ να ακουσω τις γνωμες και τις αποψεις σας και συμβουλες για να γινει καλυτερο!
Διαστάσεις:80χ30χ45 Όγκος:110 λτ (90 καθαρα) Κατηγορία:φυτεμενο κοινωνικο Φυτά:anubia nana,anubia μεγαλη,cabomba caroliana,ludwigia repens,altenathera reineckii roseafolia,hygrophyla polysperma,διαφορες κτυπτοκορινες,java moss, Ψάρια / ¶λλα είδη:9 neon tetra,11 iriatherina werneri,2 corydoras aeneus,2 corydoras aeneus alpino,angistrus sp3,red cherry,3 amano shrimp,3 tateurdina ocellicauda,2 nerite snails, Διακοσμητικά υλικά:μια ριζα στη μεση του ενυδρειου οπου δεθηκαν οι ανουμπιες,seachem flourite (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο Φωτισμός:φωτιστικο της hagen,2 t5 24 w η καθεμια Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες Φιλτράρισμα:eheim 2213 γεματο με eheim mech και eheim substract pro Θερμοστάτης:aquael 100 w Λίπανση:seachem,flourish,potasium,iron,phosphorus, nitrogen Παροχή CO2:seachem excel Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5-10 Αλλαγές νερού:1 φορα την εβδομαδα 20% Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες:η ριζα στο ενυδρειο εκτεινεται σε ολο το τμημα της μεσαιας ζωνης και πανω της στηθηκαν γυρω γυρω ολα τα φυτα Φωτογραφία: ![]() και ενα βιντεο απο το ενυδρειο:http://www.youtube.com/watch?v=ZuPomqljmaU ειναι ολα τραβηγμενα απο κινητο και το ενυδρειο αδικειται ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση του πρωτο μου καινουριο ενυδρειο 200lt | rookie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 17-10-10 20:10 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
επιτελους παρουσιαση | HERBI | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 28 | 11-01-10 21:09 |
επιτελουσ παρουσιαση | prodigy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 18-06-09 14:04 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! | skourkou | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 15-12-08 00:52 |