|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και απο εδω ....
Μερικες πληροφοριες για το πρωτο μου ενυδρειο Πληροφορίες Διαστάσεις:60χ30χ30 Όγκος:60λιτρα Κατηγορία:Κοινωνικο Φυτά:3χ ανουμπια και 5 ακομα ειδη τα οποια δεν ξερω την ονομασια τους ( ειπαμε αρχαριος ) ![]() Ψάρια / ¶λλα είδη:4 guppy Διακοσμητικά υλικά:υποστρωμα (tetraplant completesubstrate)2.8 κιλα , χαλαζιακο χαλικι 3-5mm ( 5.2 κιλα ) Φόντο:προς το παρον δεν εχω τιποτα Φωτισμός:λαμπα philips φθοριου 15w ( μαλλον δεν κανει αυτη η λαμπα ) αλλα ετσι το πηρα το ενυδρειο ( used ) Διάρκεια φωτισμού: 22:00 - 07:00 Φιλτράρισμα:Eheim Pick Up 2010 Θερμοστάτης:50w ( λογω της παλαιοτητας του θερμοστατη δεν βλεπω καπου τη μαρκα του ) Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:6.8 Γενική σκληρότητα (GH):>7 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):25 Το τεστ εγινε με στικ eSHa aqua quick test (το οποιο διαπιστωσα οτι η ημερομηνια ληξης εχει περασει εδω και ενα μηνα ) μαλλον κοροιδο με ποιασανε στο πετ σοπ και δεν ξερω εαν τα αποτελεσματα που εβγαλε ειναι και σωστα - της εμπιστοσυνης . Αλλαγές νερού:Δεν εχω κανει ακομα τη πρωτη αλλαγη Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:το ενυδρειο μου το χαρισαν και δεν ηταν στην καλυτερη κατασταση που θα μπορουσε να ειναι για αυτο πεταχτηκαν ( χαλικια , πλαστικα φυτα , πλαστικα διακοσμιτικα , φιλτρα ) εγινε ενα καλο καθαρισμα και τοποθετηθηκαν τα παραπανω . Τα ψαρια ηταν μαζι με το ενυδρειο και για αυτο τα εχω βαλει παλι μεσα αν και δεν ειναι στρωμενο ακομα το νερο . Ελπιζω να δειξετε κατανοηση για την απειρια μου και καθε σχολιο δεκτο Φωτογραφία: ![]() ![]() εαν μπορει να μου πει καποιος την ονομασια αυτου του φυτου ![]() και για αυτο το φυτο την ονομασια ![]() ![]() Υ.Γ: μπορει καποιος να μου πει με βαση τα φυτα τη λαμπα πρεπει να αγορασω? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gta__156 : 24-12-09 στις 23:51 Αιτία: προσθηκη στοιχειων |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
γινεται; | Σπύρος Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-03-08 17:14 |
πως γινεται?? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 37 | 04-11-07 12:43 |
co2 διαχυση σε sump?γινεται? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-06-07 08:17 |
τι γινεται???????? | GP250381 | Δίσκοι | 1 | 27-08-06 20:54 |