|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα !!!
χτες αγόρασα 10 neon για να μεγαλώσω λίγο το κοπάδι μου μετά την απαραίτητη προσαρμογή και κλειστά τα φώτα σήμερα το πρωί πήγα να τα ταΐσω ήταν όλα μια χαρά αλλα παρατήρησα ένα μικρό neon από τα καινούρια ότι η κόκκινη γραμμούλα έχει ξεθωριάσει σκέφτηκα μήπως είναι άρρωστο αλλα δεν είναι απομονωμένο και τρώει και συμπεριφέρεται μια χαρά εδώ θέλω τη γνώμη σας τη να κάνω να το βγάλω ?? είχα διαβάσει ότι άμα είναι άρρωστα απομονώνονται από το κοπάδι
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν το αφηνεις να δεις λιγο ακομα τι θα γινει..τα δικα μου καοια στιγμη ετυχεγια κανα 2 μερες να κοβουν χωρια βολτες στο εννυδρειο...οσο για την ριγα εισαι σιγουρο οτι ολα ειναι νεον //μηπως πχ εχεις 9καρδιναλ και 1 νεον>??
|
|
||||
|
||||
![]()
no comment
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τωρα που το σκεφτομαι εχεις //δικιο////δεν υπαρχει ενυδρειο να το απομονοσεις..??να δεις την πορεια .του...ισως ετυχε μεσα στα τοσα να ειναι και ενα ....τι να πω...αν και γω ξερω οτι απομονονονται
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χαρη νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα ... αστο να προσαρμοστει! αλλα παρακολουθα το ...
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ αυτό νομίζω
είχα δει και κάτι φωτογραφίες από την ασθένεια τον neon και δε μου μοιάζει είχα δει ότι ξεθωριάζει όλο το ψάρι πιστεύω ότι άμα τραφούν σωστά θα φτιάξουν τα χρώματα τους είναι όλα ποιο ανοιχτόχρωμα από τα παλιά που είναι ένα βάθη μπλε και πολύ έντονο κόκκινο τώρα τελευταία ότι τροφή δε τρώει ο δίσκος μου την τρώνε αυτά οποτε καταλαβαίνεις τη γίνετε πολύ χρώμα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |
neon - δισκο.... λες???? | antonis t83 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 38 | 17-06-08 22:41 |
μηπως neon ? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 23-10-07 02:04 |
Πρόβλημα με neon | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-06-07 17:48 |
Black Neon | nkarvounis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-10-04 09:30 |