|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολο το φορουμ.
εδω και καποιους μηνες εχω αγορασει μια α/ο 190 λιτρων μιας και εχω ξεκινησει ενα reef ενυδρειο και ητανε μονοδρομος. τον τελευταιο μηνα κανω αλλαγες με Α/Ο και σε αυτο το ενυδρειο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30527 με αναλογιες σχεδον 80% Α/ο 20 % βρυσης. το προβλημα που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης. μετρηση PH=8,1 ![]() ![]() επειδη εχω αλλα 2 ενυδρεια στο σπιτι μπορω να πω οτι στο tanganyika εχω PH=8,2(φυσικα οχι αλλαγες απο Α/Ο μονο βρυση) στο reef εχω PH=7,9-8,1 (100% απο Α/Ο). το νερο τις βρυσης το εχω μετρησει στο PH=7,5 και τις Α/Ο στο PH=6,6 αν και απο οτι εχω διαβασει ειναι ατοπο το να μετρας κατευθειαν το νερο απο την α/ο. γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?εγω προσπαθω να ριξω ph και αυτο ανεβαινει ![]() ![]() μηπως τελικα να αλλαζω μονο απο βρυση μιας και εκει ειχα ph 7,0-7,5 με χρυση τυρφης ![]() ![]() σημειωση 1--ολες οι μετρησεις γινονται με ηλεκτρονικο πεχαμετρο τις milwaukee φυσικα καλιμπραρισμενο σημειωση 2--νερο βρυσης περιοχης τουμπας θεσ/νικης σημειωση 3-- ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περιεργες μετρησεις.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 28-01-09 01:11 |
Περιεργες μετρησεις σε νερο προετοιμασιας | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 21-04-08 07:40 |
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ | tsagod | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 17-11-07 23:33 |
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 20 | 26-10-07 07:19 |
περιεργες κυλιδες πανω στο sump | floridis | Φίλτρανση | 9 | 05-10-07 13:53 |