|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο μου των 120 λίτρων αποτελλείτε απο 4 guppie και 6 Platy ....
Σημερα παρατηρώντας προσεκτικά το τζάμι του ενυδρείου παρατήρησα κατι μικρες ... μαύρες βούλες ... Παρατηρώντας απο κοντά ... ανακάλυψα .. 2 μικρά σαλιγκαρια .. Εμεινα κατάπληκτος διότι δεν ειχα ποτέ σαλικγάρια ουτε αγορασα ποτε .. ουτε καλο αλλο . Το ενυδρείο τρέχει μονο 3 εβδομάδες (αστρωτο απο ότι βλπεω ακόμη απο τις μετρήσεις .. ) και εμφανισε και σαλιγακρια .. Οι ερωτήσεις ειναι 2 : 1. απο που προήρθαν ... ? (ισως απο τι σακούλα του pet shop .. Παρόλο που δεν την άδειασα μεσα στο νερο .. !!!) Που είχαν κολήσει και εκολάφθηκαν ? 2. Επειδη στο ενυδρείο εχω μεσα 4-5 φυτά caboba +anubia (+1 σακούλα με διαφορα που παράγγειλα απο Ταυλάνδη !! απο ebay) , αφήνω μεσα τα σαλιγκαρια η θα εχω πρόβλημα με τα φυτά .. ? Υ.Γ. Κατα τα άλλα ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ... (απο αλλου περίμενα τις γεννες και απο αλλου εμφανιστηκαν .. ) Ακου σαλιγκαρια !!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνώριση σαλιγκαριών | thanastasiou | Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 21-09-15 15:09 |
Παρθενογεννηση;;; | Γιαννης Μ5 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 17-10-12 07:32 |
Αναγνώριση σαλιγκαριών. | fh84 | Σαλιγκάρια | 6 | 02-08-12 14:00 |
Παρθενογεννηση Pseudomugil | Raven | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 20 | 23-05-11 08:55 |
Επιδρομή σαλιγκαριών | kesanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-02-11 09:50 |