|
|
||||
|
||||
![]()
Επειγιον θέμα με το ενυδρείο μου 630 λίτρων με κιχλίδες
Όταν το τοποθέτησα στην βιτρίνα του καταστήματος μου το καλοκαιρι, η βιτρίνα ήταν τερμα σκιερή. Τωρα όμως που ο ηλιος χαμήλωσε το χτυπάει απο τις 9.00 το πρωι ως τις 15.00 το μεσημερι!!!!! Αποτελεσμα σε 1 εβδομάδα μεσα απεκτησα green water!!! Εχω παραγγειλει ηδη μια UV 36watt αλλα θα θελα να μου προτεινεται και σεις λύσεις μεχρι να ρθει η λαμπα Μειωσα το ταισμα και τα φωτα αρκετα αλλα τπτ!! Υ.Γ.Μεχρι την ανοιξη που θα κανω ανακαινιση ειναι απίθανο να μετακινηθεί το ενυδρείο απο την υπάρχουσα θέση!
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω οτι ακούγεται κάπως σε μαγαζί αλλά να το σκέπαζες όλο με κάτι για 3 μέρες;
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη και εγω το μεγαλο μου ενυδρειο το εχω στη βιτρινα του μαγαζιου θελω να ειναι διαμπερες και να φενεται απ εξω τη νυχτα.η λυση φυσικα δεν ηταν φοντο.παρολα αυτα σκεφτικα πως θα αντιμετωπισω τον ηλιο που χτυπαγε την τζαμαρια 9 με 12 περιπου.
ετσι πριν τοποθετηθει το ενυδρειο εκει,τοποθετηθηκε κουρτινα τυπου ρολο που κατεβαινει χαραματα και ανεβαινει μολις δυσει ο ηλιος! πανω απο ενα χρονο τωρα που ειναι σε αυτο το σημειο,δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα! καλη τυχη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγές νερού και αυξηση βιολογικού υλικού.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οσο κανω αλλαγες τοσο χειροτερευει την επομενη...
Αργει και η UV.... Exω ξενερωσει μιλαμε! Σαν σουπα ειναι το ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βάλεις καμμιά κουρτίνα ή στοράκι,δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω με την UV κατι να γινει
36watt ειναι
|
||||
|
||||
![]() Για να σε παρηγορήσω υπάρχουν και άλλοι που "παλεύουν" να αποκτήσουν αυτή την σούπα και δεν βρίσκουν ούτε ένα παράθυρο ανοικτό. ![]()
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 23-10-09 στις 11:58 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|