|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση. απλα για να το γνωριζω για το μελλον. μπορω να βάλω σε ενα ενυδρειο 320 lt frontosa? και αν ναι πόσες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μπορεις να βαλεις 2-3 αν και παλι οι φροντοζες θελουν ακομα μεγαλυτερο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
οι φροντοζες θελουν πανω απο 500 λιτρα
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείται ,ότι δεν μπορείς να βάλεις 2-3 ,λόγω του ότι το μινιμουμ έιναι χαρεμάκι 1 αρσενικό και 3-4 θηλυκά.
Τα 500 λίτρα θεωρούντα ,ανεκτά λιτρα για ένα χαρεμάκι με την προυπόθεση ,ότι θα έχεις μήκος ,τουλάχιστον 1,60 . Προσωρινα, για ενα εξάμηνο και κάτι μπορείς να τα φιλοξενήσεις στο 320 άρι , αλλα η γνώμη μου είναι ,αν δεν πας σε μεγαλύτερο, μην το επιχειρησεις. Θα γουσταρεις τα ψαράκια και μετα θα πρέπει να τα δώσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
ενα φιλος κραταγε 6 κομματια σε 1000λτρα αλλα μολις μεγαλωσανε καταλαβα για ποιο λογω θελει τοσα λιτρα γινονται πελωρια! καλυτερα βαλε αλλο ειδος για να μην εχεις αργοτερα προβληματα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
frontosa η tropheus? | chris7 | Tanganyika | 8 | 22-12-08 10:40 |
Frontosa με τί; | padelis | Tanganyika | 23 | 27-11-08 02:41 |
C. frontosa | rockulas | Tanganyika | 4 | 07-03-06 15:06 |
αγορα frontosa | BLUE BIMPWE | Tanganyika | 9 | 06-02-05 23:12 |
Taisma Frontosa | AlGOUR | Tanganyika | 8 | 19-01-05 15:09 |