![]() |
#1 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ
![]() Αξιολόγηση:
![]() ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ.. ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΖΑΜΑ..80χ47χ47 175ΛΙΤΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΩ..(ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ)ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΩ..(ΦΙΛΤΡΟ-ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ)ΓΕΝΙΚΑ.. |
|
Εμφανίσεις: 2678
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8388
Διαβασε αυτο και ολα τα αλλα θεματα που υπαρχουν στην κατηγορία Αρχάριοι γλυκού νερού |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Πρώτα πρώτα έχε υπομονή.Τα βιαστικά βήματα φέρνουν απογοητεύσεις και απώλειες ζωντανών οργανισμών ![]() Διάβασε αναλυτικά στις παραπομπές που αναφέρθηκαν τα σχετικά άρθρα και ρώτα ότι απορία έχεις. Ο εξοπλισμός έχει να κάνει με το τι θα φιλοξενήσει το ενυδρείο σου αλλά και με τις οικονομικές σου δυνατότητες.Μια γρήγορη απάντηση απο μένα είναι φίλτρο Eheim,θερμοστάτης jagger,φωτισμός εξαρτάται. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 25-01-07 12:08 |
Καινουργιο Ενυδρειο?? | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 13-01-07 18:31 |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! | BLUE BIMPWE | Malawi | 20 | 22-04-05 15:17 |