![]() |
#1 |
Βρε μπερδεμα αυτα τα ενυδρεια...Help
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα,
Θα ήθελα να εκφράσω κάποιες απορίες-ερωτήσεις, (λογικό αφού πάνε 30 μέρες που έχω αγοράσει ένα ενυδρείο 20lit και είναι το πρώτο μου ) Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτό το forum, γιατί σε 2 pet shop ades που ρώτησα έπεσα στον άσχετο και τον "πανασχετο".. !!! Όπως είπα το ενυδρείο είναι 20lit κι έχω ένα εσωτερικό φίλτρο, το δεύτερο που αγόρασα αφού το πρώτο το πέταξα... Ήτανε κινεζικο υπολειτουργούσε κι έκανε θόρυβο ανεμιστήρα.. ![]() Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το νερό ποσο συχνά το αλλάζεις? Και αλλάζεις το 50% η το 30 % ? Μετά από αυτή την αλλαγή αν υποθέσουμε ότι αλλάζεις το 30% το "αντιχλωριο" και τα βακτήρια που προσθέτεις είναι αυτά που αναλογούν στην αρχική χωρητικότητα (20 lit) η στο 30% δηλ ( 7 lit )? Ακόμη μετά από 20 μέρες έβαλα στο ενυδρείο ένα ανθεκτικό ψάρι, (εθελοντή) μάλλον για να πετύχω αυτό που διάβασα μπόλι... Αυτά για την ώρα, ελπίζω να ήμουνα κατανοητός!!! Please βοηθήστε... |
|
Εμφανίσεις: 2375
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
mh λαμπες μπερδεμα | makis | Φωτισμός | 28 | 27-07-08 19:10 |
στρωσημο......μπερδεμα( χωρισ ψαρια) | aggelos300 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 08-04-08 22:26 |
το κλασικο μπερδεμα του αρχαριου :( | newbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 06-12-07 00:17 |
Μπερδεμα με ψαρια και φιλτρανση!! | Giannis-Patra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 01-12-07 14:48 |
Μπερδεμα με ποιοτητα νερου.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 28-10-07 15:13 |