![]() |
#1 |
Ερώτηση σχετικά με το καπάκι του ενυδρείου.
![]() Αξιολόγηση:
![]() Πρέπει το καπάκι να είναι πάντα κλειστό; Δημιουργείται πρόβλημα από το ανοιχτό καπάκι για την απαγωγή της ζέστης μέσα από το ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν πρέπει να είναι πάντα κλειστό.. Εγώ το καλοκαίρι βγάζω τα καπάκια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου το καπακι του ενυδρειου δεν πρεπει να ειναι παντα κλειστο και ιδιος τωρα το καλοκαιρι που ανεβαινει η θερμοκρασια.πρπει να το εχεις κατα συχνες περιοδους ανοιχτο για να φευγουν οι υδρατμοι απο την εξατμηση και για να αναναιωνεται ο αερας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με κανένα ψαράκι που μπορεί να πηδήξει..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχώς δεν έχω προβλήματα με ψαράκια που πηδούν έξω! Πλέον το έχω ανοιχτό συνεχώς.
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρακια εχεις?? τι θερμοκρασια φτανει το ενυδρειο σου??
Ολα τα ψαρια πηδανε .... προσεχε (πολλοι μου λενε να το παρω οπως θελω)
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω ολα τα ζωα πηδανε!!...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απο τα γατοψαρα.......που δερνουν κιολλας
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι όμως και τα γατόψαρα την κάνουν! Πρόσφατα έχασα ένα ενώ είχα το καπάκι ανοιχτό γιατί έκανε πολλές ζέστες! Το βρήκε ο άντρας μου στο χαλί τεζαρισμένο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+μφωνω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκι ενυδρείου! | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 30-11-07 18:21 |
Ερώτηση σχετικά με καθαρισμό φυτεμένου ενυδρείου | wertyu5555 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 02-11-07 10:07 |
Καπάκι ενυδρείου | sexygirl01 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-10-07 08:51 |
Καπάκι ενυδρείου. | GC | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 08-06-04 20:19 |
Καπάκι Ενυδρείου | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 08-06-04 17:20 |