|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω τα δυο παιδια οπως βλεπετε παρακατω εδω κ 2 μηνες κ ζηταω βοηθεια ως προς την αναγνωριση τους. Πιο ειναι το θυλικο κ αν υπαρχει, γιατι εμενα για αρσενικα μου κανουν κ τα 2.
Η εμπειρία είναι απόκτημα κ η γνώση θέλει κόπο!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alechandro : 05-07-09 στις 16:02 Αιτία: φωτογραφιες |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τις φοτο αυτες δεν μπορουμε να διακρινουμε το φυλο τους, και απο οσο βλεπω ειναι και μικρα στην ηλικια ακομα ,οποτε υπομονη φιλε μου
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει να είναι αρσενικά και τα δύο.
Αν μπορείς ανέβασε πιο κοντινές φωτογραφίες. |
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο φαινεται αρσενικο απο το σχημα της ουρας....το δευτερο...δε το βοηθα η φωτογραφια...
|
||||
|
||||
![]()
Για αρσενικά φαίνονται αλλά για σίγουρα χρειάζονται πιο κοντινές φώτο.
Είσαι λίγο μακριά αλλιώς θα σου έδινα καμιά θυληκή που έχω από γέννα μου.
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμενα μου κανουν αρσενικα και τα 2. Ειναι μικρα ομως ακομα και πιο σιγουρα θα δειξουν σε λιγο καιρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κακο ειναι πως μολις δουν τη φωτογραφικη εξαφανιζονται. Τι πραγμα κ αυτο! Αν καταφερω να βγαλω καλυτερες θα επανελθω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kribensis | alechandro | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-05-09 20:29 |
Kribensis | Apollwnas | Malawi | 17 | 13-05-08 00:39 |
Kribensis. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 38 | 09-06-06 08:14 |
Συμπεριφορά ζευγαριού T. meeki | karalioman | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 12-01-06 00:56 |