|
![]() |
#1 |
μεταφορα ψαριων σε καινουργιο ενυδρειο
![]() Αξιολόγηση:
![]() παιδια καλησπερα! αυριο μου ερχεται ενα καινουργιο ενυδρειακι που παρηγγειλα εκτακτος γιατι το παλιο αρχιζει να μου γλυφει νερο απο τον πατο!! οχι πολυ αλλα εγω το επαθα το εγγεφαλικο!
πηρα ενα 135 λιτρων με διαστασεις 80/48/35.λοιπον σκεφτομαι να το μπολιασω απο το παλιο ενυδρειο. Να μεταφερω και επιτοπου τα διακοσμιτικα και τα φυτα? η να περιμενω να στρωσει πρωτα? εμπειρικα μετα απο ποσες μερες στρωνει το ενυδρειο με μπολι? αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο πειτε το. Ευχαριστω προκαταβολικα!! |
|
Εμφανίσεις: 5400
|
|
||||
|
||||
![]()
¶μα μεταφέρεις και το φίλτρο δεν χρειάζεται να το στρώσεις πάλι, οπότε βάζεις τα πάντα με την μία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις καθολου ψαρια βυθου;
Το χαλικακι σου θα το μεταφερεις και αυτο ή θα βαλεις καινουργιο;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
χαλικι καινουργιο θα βαλω. ψαρια βυθου δεν εχω. επειδη θα εχει και καινουργιο φιλτρο το νεο ενυδρειο να βαλω και τα δυο φιλτρα να δουλευουνε μαζι?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι, θα εχεις την βιολπγια με το παλιο, και σιγα σιγα θα αναπτυχθει και στο καινουριο...
|
||||
|
||||
![]()
Σε ρωτησα για ψαρια βυθου (γατοψαρα, πλεκο κ.α.) γιατι αυτα τα ψαρια θα πρεπει να μπαινουν τελευταια στο ενυδρειο, καθως χρειαζονται να "τρεχει" αρκετο καιρο το ενυδρειο ωστε να στρωσει και ο βυθος. Αυτο ισχυει κυριως για την αμμο αλλα και για το χαλικι.
Διακοσμητικα και φυτα μπορεις ανετα να τα μεταφερεις επι τοπου. Το παλιο σου ενυδρειο ποσα λιτρα ηταν; Ποσα και τι ψαρακια θα μεταφερεις; Ναι βαλε και τα δυο φιλτρα μαζι. Το παλιο φιλτρο θα το κρατησεις στο καινουργιο ενυδρειο ή μολις στρωσει θα το αφαιρεσεις;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον θα το βγαλω το παλιο οταν στρωσει το καινουργιο.Τα ψαρια να τα ριξω κατευθειαν η να περιμενω να στρωσει το νερο? το λεω γιατι θα πρεπει να μεινουν στο παλιο χωρις φιλτρο.
------------------------- ξεχασα να αναφερω.Το παλιο ειναι ενα 80 λιτρων και φιλοξενει 4 χηρες,1σκαλαρι,1 pleco. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soulis : 02-06-09 στις 23:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερ αστικη μεταφορα ψαριων | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 20-11-08 16:30 |
Μεταφορα ψαριων | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-04-08 11:45 |
μεταφορα ψαριων κ φυτων | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-02-08 21:42 |
SOS! ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΨΑΡΙΩΝ | eve_gr2000 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-01-08 18:48 |