|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια,
εβαλα μεσα σε ενα 120λιτρα 2 νεον 2τερα και αλλα 2 ασπρα ψαρακια μου διαφευγει το ονομα τους αλλα εχουν μεγαλη κοιλιτσα και ειναι πολυ παιχνιδιαρικα. το προβλημα μου ειναι το εξης μολις τους ριχνω τν τροφη προλαβαινουν τα 2 ασπρα που ειναι στον αφρο και τα αλλα κλαιν μαιν.. δοκιμασα σημερα να βαλω χερι μεσα και να αφησω τν τροφη στα μεσονερα και τοτε τα αλλα φαγανε!! δηλαδη καθε πρωι θα εχουμε καταδυση?????? Ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
![]()
Δοκιμασε τα εξης:
1) ριχνε σε διαφορετικες μεριες καποια ποσοτητα τροφης. 2)μπορεις να βαλεις λιγη τροφη μεσα σε λιγο νερο για να μουλιασει για λιγα δεπτελολεπτα και μολις την ριξεις μεσα στο ενυδρειο θα αρχισει να πεφτει προς τα κατω. 3)δοκιμασε τροφη η οποια δεν επιπλεει η δοκιμασε ταμπλετες. Θα σου πρωτεινα να ξεκινησεις απο το 2.. Ενημερωσε για το τι εγινε!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αν θελετε μετακινστε το τοπικ! |
|
||||
|
||||
![]()
το προβλημα δεν ειναι το ταισμα...τα ψαρια θα φανε....το θεμα ειναι η συνθεση των ψαριων σου...εχεις 2 νεον..ενω θελουν κοπαδι....
προφανως και τα τετρα που εχεις ..(ποια ειναι?)...θελουν επισης μαλακο και οξινο νερο....τα αλλα ψαρια ουτε που παει το μυαλο μου ποια ειναι... αν θελεις γνωμες συμπληρωσε τη φορμα στις παρουσιασεις των ενυδρειων...ανεβασε και καμια φωτο για αναγνωριση των ειδων....
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειμαι και απολυτως σιγουρος ια τα ειδη, αν μπορειτε να με βοηθησετε βλεποντας τις φωτογραφιες θα το εκτιμουσα.
ως αρχαριος δεν γνωριζα πια ειδη πανε με πια και οτε ο πετσοπας μαλλ ηταν σε ''θεση'' να μου εξηγησει.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενα απο τα 3 που λες ειναι νεον απλα δεν φαινεται καθαρα στν φωτογραφια. τελοςπαντων εχω 2 απο καθε ειδος -4 ειδη- συμβαδιζουν?
το σαββατο θα παρω ισως αλλο ενα απο καθε ειδος και να κλεισω εκει. θα κανω καλα? |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ειχες 2 απο καθε ειδος - 2 νεον 2τερα και αλλα 2 ασπρα ψαρακια - μας κανουν 3 κι οχι 4 ειδη.
Αλλά στη φωτο με τα 3 ψαρια θα μου επιτρεψεις να επιμεινω οτι υπαρχουν 3 πλάτυ. |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε κρατα τα ζωοτοκα....τα μολλυ και τα πλατυ..1η και 3η φωτο...και προσθεσε λιγο ενυδρειακο αλατι να νιωθουν καλυτερα...το black phantom tetra...θελει μαλακο οξινο νερο και καλυτερα να το αποχωριστεις...
οχι δε συμβαδιζουν..και μας εχεις δειξει 3 ειδη...τα 3 τελευταια ειναι πλατυ σε διαφορετικο χρωματισμο..αλλα ειναι το ιδιο ψαρι....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταισμα ανεμωνης | mikele | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 11-05-08 09:53 |
Ταισμα? | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 05-03-08 01:36 |
ΤΑΙΣΜΑ ΔΙΣΚΩΝ | Κόφινας | Δίσκοι | 5 | 10-11-07 19:36 |
ταισμα | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-02-07 22:12 |
Ταισμα δισκων | smoof | Δίσκοι | 54 | 29-08-05 14:41 |