|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια..
σημερα ειδα οτι πεθανε ενα θυληκο γκαπυ μου... ![]() ηταν φουσκωμενο σαν να ηταν ετοιμο να γεννησει αλλα δεν ειχε μαυρισει στο πισω μερος.επισης στο μπροστινο μερος της κοιλιας του ειχε κατι σαν μικρη τομη κ φαινοταν κοκκινο σαν να ειχε βγαλει αιμα.... μεσα στο ενυδρειο εχω αλλα 2 θυληκα γκαπυ,1 αρσενικο,2 corydoras,2 ancistrus,μερικες γαριδες, 4 apple snail κ μερικα νεογεννητα γκαπακια... η αμμωνια κ τα νιτρωδη ειναι στο μηδεν. το ενυδρειο μου ειναι 80L καθαρα.... μηπως γνωριζετε σε τι μπορει να οφειλεται η απωλεια της???? τα αλλα γκαπυ φαινονται μια χαρα... λετε να επηρεαστουν κ αυτα??????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως φιλε μου ετσι ειναι τα γκαμπυ,τι μια τα βλεπεις μια χαρα και την αλλη πανε.για καλο και για κακο κανε μια καλη αλαγη νερου και προσθεσε βιταμινες αν εχεις αν μπορεις δινε τους ποικιλια τροφης και οχι μονο μια.να ξερεις οτι αν καταφερεις να μεγαλωσεις τα μωρα,αυτα θα ειναι ποιο ανθεκτικα αργοτερα σε αρρωστιες.στα μαγαζια που τα πουλαν καμια φορα ταλαιπωρουνται και αδυνατιζει η αμυνα τους,ετσι τα περνουμε αρρωστα απο πριν χωρις να το ξερουμε και οταν ψοφαν αναρωτιομαστε το γιατι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι γινεται συνηθως με τα γκαπι των μαγαζιων. Αν κρατησεις δικια σου αναπαραγωγη θα δεις πολυ καλυτερες αντοχες απο τα ψαρια σου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι πρέπει να είναι.. εγώ έχασα κάποια που τα είχα πάρει απο το ίδιο petshop και όλες οι μετρήσεις μου σωστές.
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγη νερου εκανα....
ισως να ειναι οπως λετε τυχαιο γιατι τα αλλα γκαπυ ειναι μια χαρα... κ να φανταστειτε η αλλη γκαπινα,απο τοτε που γεννησε εχει κατεβασμενα πτερυγια κ φαινεται να ειναι γρια....αλλα μεχρι ωρας κραταει γερα... τι να πω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θανατος.... | thanasis76 | Malawi | 32 | 05-10-08 00:10 |
γκαπυ | asteris_veroia | Ζωοτόκα | 15 | 14-03-08 01:45 |
Γκαπυ | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 3 | 01-10-07 17:49 |
γκαπυ | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 15-04-07 23:09 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |