|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν το ενυδρείο είναι στη φάση στρωσίματος άρχισε να ξεθολώνει αλλα σήμερα το πρωί παρατήρησα ψιλά στο εσωτερικό του τζαμιού μια "γρατζουνιτσα" του ενός εκατοστού ( σαν τρίχα ) εννοείτε πως πήρα το κατάστημα και θα επικοινωνήσουν σε λίγο αλλα σαν πιο έμπειροι εδώ μέσα τι λέτε ??? υπάρχει κάποιος τρόπος να την επουλώσω ??? είναι εντελώς επιφανειακή υπάρχει κίνδυνος ??? τονίζω πως δεν είναι ράγισμα απλά μια γρατζουνιά και είναι - 5 cm ψιλά στο εσωτερικό τελειώματος του ενυδρείου .
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι δεν νομίζω.
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι μια απλη γραντζουνια τοτε δε νομιζω να υπαρχει λογος να ανυσηχεις...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
αντρέα καταρχήν ευχαριστώ πολύ το link ήταν κατατοπιστικότατο μπορώ να πω ... σε ευχαριστώ οποτε δεν έχω και λόγους ανησυχίας ...
απλά σαν "ψαρακας" k εγώ ξεθόλωσε το νερό και το στρώνω και το χαζεύω με τις ώρες ... οποτε κάθε λεπτομέρεια του τις παρακολουθώ μαγεμένος .. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω λεω να μην στενοχωριεσαι δεν εχεις προβλημα.μην το κανεις τιποτα μην τυχον και γινει χειροτερα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθαρισες τα τζαμια με "μαγνητακια"??
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας για τα φώτα μου παρακαλώ!!! | Tassos1 | Φωτισμός | 3 | 13-03-08 15:00 |
Τα φώτα σας | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 11:38 |
Τα φώτα σας για φώτα!!! | tsikis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-07 15:01 |
Τα φώτα σας... | guppies_2 | Ζωοτόκα | 6 | 30-01-07 03:26 |
Πρόβλημα στο 360άρι Παίδες!!! | mgiokas | Malawi | 39 | 05-07-06 14:49 |