![]() |
#1 |
Helppppp......
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημερα μηπως μπορει να μου πει καποιος πως να βαλω τον ανθρακα στο φιλτρο μου το φιλτρο αποτελειται απο πανω προς τα κατω απο :
υαλοβαμβακα βιολογικες μπιλιες (κατι τετοιο μεσα σε ενα διχτακι ειναι ) σφουγγαρι..... σε ποιο διαστρωμα να βαλω τον ανθρακα???? το ενυδρειο μου ειναι ακομα στο στρωσιμο και απλως θελω να αφαιρεσω την κιτρινιλα απο το νερο γτ δεν μου αρεσει καθολου...... ![]() ![]() εεεεε για πειτε μου???? ![]() ![]() ![]() ευχαριστω εκ των προτερων..... ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 1958
|
|
||||
|
||||
![]()
μικρε καλημερα!
ειχα δουλειες γιαυτο δεν σου απαντησα νωριτερα! ποιον ανθρακα εχεις παρει?(εταιρια και διαμετριμα κοκκων) |
|
|||
|
|||
![]()
Εταιρια: EHEIM karbon
διαμετρημα κοκων ουτε.... μηπως η φωτο βοηθησει..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κακώς πήρες άνθρακα, έπρεπε να κάνεις υπομονή να φύγει από μόνη της η κιτρινίλα...μία τρύπα στο νερό θα κάνεις με τον άνθρακα και θα σου καθυστερήσει και το στρώσιμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kιτρινιλα? Απο ξυλα λογικα...
Μην βαλεις ανθρακα (τσαμπα θα παει), μετα απο καποιες αλλαγες θα φυγει εντελως. |
|
|||
|
|||
![]()
λετε ε???
![]() ![]() ![]() ------------------------- μπορω να κανω αλλαγη νερου κατα τη διαρκεια του στρωσιματος???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tazkorinthos : 22-02-09 στις 21:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μην κολλας με την κιτρινιλα, ειπαμε, θα φυγει μονη της αργοτερα. Το σημαντικοτερο ειναι το στρωσιμο κι εκει πρεπει να επικεντρωθεις.
Εκμεταλλευσου το χρονο αυτο διαβαζοντας, ωστε να κανεις σωστες επιλογες οταν το ενυδρειο θα ειναι ετοιμο να δεχτει τους πρωτους κατοικους. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
HELPPPPP NO2 = 10 | ΓΙΑΝΝΗΣ | Malawi | 31 | 07-01-08 14:40 |