|
|||
|
|||
![]()
ελειπα 4 μερες απο το σπιτι.οταν πηγα ειδα κιτρινιλες πανω στο πλαστικο μερος του φιλτρου + στο καραβι που εχω μεσα.τα ψαρια κινουνται φυσιολογικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
αλγη ειναι και μαλλον καφε
ποσα βαττ φωτα εχεις ?? ![]() εγω προτινω παντος να το βγαλεις το καραβι και να το κανεις ποιο φυσικο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το εβγαλα το καραβι.φως αλλαξα πριν 2 βδομαδες,δεν εβαλα απο petshop λογω κοστους.μου ζηταγαν 22 ευρω.εβαλα ενα απλο λευκο φως 21 watt me 6 ευρω,αυτα που βαζουν στις κουζινες απο κατω αντι για σποτακια.ισως φταιε κι αυτο.12 ωρες την ημερα ειναι αναμενο.
ψαροσυνθεση: 11 καρδυναλιους 1 μονομαχος 2 κλοουν 1 bubbleye |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω ειναι πολυ η ωρα φωτισμου.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως τη δεχτηκες την καφε-διατομικη αλγη..
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο και τη τιμες νερου εχεις ???????????? και τη θερμοκρασια ??
|
|||
|
|||
![]()
ναι το το bubbleye ειναι χρυσοψαρο.με φουσκαλες στα ματια.
ph-7 αμωνια=ο nο2=ο no3=20 27 βαθμους κελσιου αποτι διαβασα ελειπης φωτισμος δημιουργει αυτη την αλγη.πριν ειχα 21 watt τωρα που τσεκαρησα εχω 13 watt τι κανω σε αυτη την περιπτωση? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|